KK-Team-News

Uutisia aikajärjestyksessä - tuoreimmat päällimmäisenä


18.4.2019

Roland Hällsten KK-Team rankingkilpailun voittaja

Ilari Uusnäkin kuuden voiton putki katkesi kun Roland Hällsten vei menneen kauden KK-Team'n rankingkilpailun voiton. Illu joutuu nyt luopumaan kiertopalkinnosta, josta hän on pitänyt hyvää huolta vuodesta 2013 lähtien, palkinto ei ole ollut edes näytillä. Kisa oli aika tiukka, Rollen pistemäärä oli 69, toiseksi tulleen Henryn vastaava oli 66 ja Illun 63 sen jälkeen oli isompi rako seuraavaan jopa 16 pistettä. (Lopputulokset)


9.5.2019

Kultamitalit Tuulikki Weckmanille ja Raimo Willströmille Loviisan mestaruuskisoista

Kaksiosainen alkukilpailu päättyi jo 28.4 ja sen perusteella jaettiin naisten, seniorien, veteraanien sekä joukkuekilpailun mitalit Naisten luokassaTuulikki nappasi kultamitallin, mutta muutkin mitalit tuli 'kotiin' kun Gea Tainio otti hopean ja Terttu Lindström pronssin. Veteraaniien pronssin otti Raimo Willström ja pronssisijalle joukkuekilpailussa  tuli myös seuran toinen joukkue.

A-ja B-mestaruuksista kisailtiin finaaleissa 9.5.2019 ja näihin pääsi luokkien 8 parasta keilaajaa. Kevään merkkejä oli taas ilmassa kun finaalisteistä 5 keilaajaa jäi pois - A-ryhmästä kaksi ja B-ryhmästä kolme.
A-ryhmässä kisa oli loppujen lopuksi tositiukka, alussa näytti siltä että voitosta taistelevat Henrik Heinonen (Leka-86) ja Jari Salovesi (LoVi) mutta taklaa lähestyi tasaisilla alkusarjoillaan Veikko Suonpää (LoVi). Kun neljäs sarja oli 220 hän oli jo aika lähellä kärkeä vaikka runsaslukiunen yleisö ehkä ei sitä tajunnut. Kun viimeinen sarja oli 207 ja reilusti enemmän kuin Jarin ja Henrikin kävi niin että Veikolle riitti kahdeksan keilan poisto viimeisessa heitossaan mennäkseen voittoon yhdellä pisteellä ja näin siinä kävi. Hopealle tuli Jari ja pronssille Henrik joka jäi Jarista 10 pistettä.
B-luokassa Raimo Willström (KK-Team) teki illan parhaan tuloksen - parituloksen 1010 ja hän voitti B-mestaruuden ylivoimaisesti, hopealle tuli Gea Tainio (KK-Team) ja pronssille Matti Salovesi (LoVi) (tulokset kertovat lisää)


18.4.2019

Roland Hällsten seuran mestariksi

Seuran mestaruuskilpailuissa oli tällä kaudella kaksi osakilpailua ja molemmat käytiin kotihallissa (periaatteella rahat kotiinpäin). Eka osa oli maliskuussa ja johtoon meni Rolle 12 pisteen erolla Henryyn (siis Friman). Olikohan sitten sattuma(?) että toisessakin osakilpailussa Rolle löi Henryn taas 12 pisteellä, näin ollen Rolle voitti skaban 24 piseellä. Toisen osan parhaan tuloksen teki Toni Paakkarinen puhtaalla tuloksella 1216 ja hän nousi pronssipaikalle (ks. tulokset).

 


4.4.2019

Kamut voitti veteraaniottelun Hyvinkäällä

Veteraaniottelu Hyvinkään Kamuja vastaa päättyi toistamiseen tällä kaudella Kamujen voittoon, ottelu käytiin Hyvinkäällä. Kiertopalkinto jouduttiin nyt jättämään Hyvinkäälle, koska voimassa olev ien sääntöjen mukaan kiertopalkinnon haltija luovuttaa sen toiselle seuralle vain jos se voittaa kauden aikana molemmat seuraottelut. Nyt kävi näin ja kiertopalkinto on Kamuilla - toistaiseksi....! (Tulokset)


7.3.2019

Veteraanien V-2 sarjan viimeinen kierros kotihallissa

Vaikka viimeine kierros pelattiin kotihallissa seura ei välttynyt putoamiseta V2-sarjaan, Taulokssa toiseksi viimeinen sija oli tosiasia. Alamäki alkoi heti syksyllä Talissa kun jäätiin kärjestä jopa 875 pistettä, ero 4-sijaan (joka kauden päätteeksi pysyy sarjassa) oli 34 pistettä. Toisella kierroksella Hämeenlinnassa seura oli paras ja pääsi vähän lähemmäksi kärkeä ja ero 4-sijaan oli enää 175 pistettä. Kouvolan kierros oli taas iso pettymys ja nyt seurasimme vain mikä on ero 4-sijaan, valitettavasti se oli nyt suurimmillaan 490 pistettä. 4. kierros Lahdessa meni kohtuullisesti kolmas sija mutta ero nelossijaan pieneni vain vähän, joten enne viimeistä kotikierrosta ero 4-sijaan oli 411 pistettä. Se oli liikaa vaikka alkupelit menivät kohtalaisesti ja tehtiin 4 paritulosta, ero nelossijaan ennen viimeistä peliä oli enää 81 pistettä. Patteri, joka oli nelossijalla voitti oman ottelunsa pistemäärällä 632 ja KK-Team taas hävisi omansa päivän huonoimmalla tuloksella 531 (siis koko kierroksen huonoimmalla) peli oli selvä - GOOD BYE V2. (Lopputulokset)


28.2.2019

Kamut voitti veteraaniottelun Loviisassa

Perinteinen seuraottelu päättyi tällä kertaa Kamujen voittoon vaikka ottelu käytiin KK-Team'n kotihallissa. Ero ei ollut suuri 131 pistettä, mutta selvä voitto kuitenkin. Huipputuloksia ei tehty, kukaan ei päässyt paritulokseen ilman tasoituksia (tulokset).


17.1.2019

Paikallissarjan kierros 4 pelattu

Paikallissarjan 4. kierros ei tuonut muutoksia tulostaulukon kärkikolmikkoon. LoVi johtaa edelleen sarjaa ja seuraavina ovat Leka-86 ja KK-Team1 noin 300 pisteen välein. KK-Team2, joka oli kierroksen paras joukkue nousi nelospaikalle ohi Lo-Starin, joka nöyryytti KK-Team1:n lukemin 760-607. Tiukin ottelu oli LoVi-KK-Team2, joka päättyi LoVin voittoon yhden pisteen erolla. Kierroksen pelaaja oli Lo-Starin Matti Huhtilainen upealla keskiarvolla 227,67, yli 220:n pääsi myös Antti Tukiainen.
Ennen viimeistä kierrosta näyttää siltä että kärkikolmikko on lopullinen, nelospaikasta käydään vielä taistelu.
(Tulokset)


10.1.2019

11 mitalia liiton mestaruuskilpailuista

Liiton mestaruuskilpalujen A- ja B-finaalit pelattiin 10.1.2019. Tänä vuonna naiset huolehtivat siitä että tuli kaksi kultamitalia, Tuulikki Weckman  osasyyllisena molempiin. Hän voitti naisten mestaruuden ja oli Gea Tainion, Terttu Lindströmin  ja Leena Bycklingin kanssa mukana nappaamassa B-luokan 4-henk.joukkuemestaruuden. Naisten luokassa tuli kolmoisvoitto (Tuulikki Terttu Ja Gea). Tuulikki otti myös B-luokan ja seniorien  hopeamitalit sekä B-luokan 2henk.joukkkuepronssin yhdessä Gean kanssa. Miesten puolella tapahtui yllätys,  useiden keilaajan sairastellessä Pelle otti veteraaniluokssa hopemitalin  kuten myös A-4mj. hopean Frimanin, Hällstenin ja Valkaman kanssa, lisäksi tuli B-luokan pronssi (tulokset).


22.11.2018

Leka paikallissarjan kierroksen joukkue

Leka oli torstai-illan paras joukkue kun paikallissarjan kolmas kierros pelattiin. Leka voitti kaikki ottelunsa ja otti kierroksen tittelin 56 pisteen erolla LoViin.. POR-300 voitti myös kaikki ottelunsa ja oli kierroksen kolmonen ja Lo-Star kahdella voitolla nelosena.
Kolmannen kierroksen jälkeen LoVi on edelleen kärjessä ja Leka seuraa n. 250:n pisteen päässä. Näyttää siltä että KK-Team on valumassa alaspäin ja Lo-Star on nousussa. Saa nähdä mitä POR-300 tekee kun nyt on päässyt vauhtiin.
Kierroksen ylivoimaisena ykkösena oli taas kerran Antti Tukiainen LoVin paidassa. Myös Jony Sandvik LoVi pelasi hyvin  207:n keskiarvolla  (tulokset). Nyt ei puhuta sen enempää 'meistä' . (Avainsanat panostaminen ja sitoutuminen!)


8.11.2018

Uustisrintamalla on ollut hiljaista

Osittain se johtuu ylläpitäjän laiskuudesta ja motivaationpuutteesta kun kausi ei ole lähtenyt kunnolla käyntiin. Kyllä se siitä kunhan vaan saataisiin keilaajat hallille ja osallistumaan kisoihin. Seuraotteluihin on nipin napin onnistuttu saamaan porukka kasaan, mutta aktiivisuuttaa aktiivisuutta.....sitä kaivataan lisää.

Paikallissarjan toinen kierros on jo pelattu ja seuran ykkösjoukkue on nyt kakkosena, kakkosjoukkue neljäntenä.

Veteraanien valtakunnsarjapelit aloitettiin Talissa jo 11.10.2018, tulokset ovat olleet netissä, mutta uutissivulla ei asiasta ole kirjoitettu mitään, kun  ei ollut mitään kerrottavaa - nolla voittoa ja viimeinen sija.

Toinen kierros pelattiin 8.11.2018 Hämeenlinnassa ja siitä on vähän kerrottavaa. Pitkässä pimeässä tunnelissa näkyi yhtäkkiä valonpilkahdus. Seura sai kasaan neljä voittoa ja hävisi vain yhden ottelun - seura oli kierroksen paras joukkue. Tämä ei auttanut seuraa kovinkaan paljon sarjataulukossa, viimeiseltä sijalta noustiin vain pykälän verran ylöspäin, koska se eka kierros oli niin surkea.
Kun ei ekasta kierroksesta kirjoitettu kuinka huonoja oltiin en viitsi nytkään kirjoittaa kuinka 'hyviä' oltiin. Tuloslista kertoo tarpeellisen.


13.9.2018

Paikallissarjan 1. kierros pelattu

Uudistetussa hallissa 'uudet olosuhteet' ja myös keilaajien syyskunto johti siihen että taso ei noussut kovin korkealle paikallissarjan ensimmäisellä kierroksella. Ehkä tilanne normalisoituu pikku hiljaa. KK-Team 1 otti kärkipaikan , ero kakkosena olevaan LoViin  on 122 pistettä ja seuraavina ovat Leka-86 ja KK-Team 2. Kierroksen pelaaja oli Antti Tukiainen, joka keilaa LoVin joukkueessa 'farmipelaajana', hänen keskiarvonsa oli 215. Illan parhaan sarjan 245 teki KK-Team 2:n Rainer Henriksson. . Tilanne 1. kierroksen jälkeen löytyy tästä.


7.10.2017

Miesten (M3) valtakunnansarjassa päätöskierros Lahdessa

KK-Teamin miesten valtakunnasarjassa pelattiin kauden päätöskierros Lahdessa. Kierroksesta muodostui myös päätöskierros, koska seura putosi M4-sarjaan ja saman iltana  seura päätti luopua sarjapaikastaan ainakin pariksi vuodeksi ellei uutta intoa löydy. Viimeisella kierroksella tuli vain yksi voitto viidestä pelistä ja tulokset löytyy tästä.


5.4.2018

Jyri Hämäläinen KK-Team-Games voittoon

Kärkikolmikkoon pääsi ilman tasoituksia!

KK-Team'n viisi-viikkoine alkukilpailu päättyi aprillipäivänä ja kuten aikaisemmin jo on tuotu esille tulostaso kisan aikana oli huimaavaa. Alkukilpailun perusteella 14 parasta tulosta antoi finaalipaikan ja tämän ryhmän viimeinen tulos oli 1438 (keskiarvo n.240) - huikeaa. Lisäksi näiden ulkopuolelta finaaliin pääsi kaksi seuuraavaksi sijoittunutta naista, eikä niilläkään tuloksilla tarvinnut hävetä - tarvittiin keskiarvoa 229. Isäntäseuran edustajia oli loppukilpailussa mukana jopa 7 keilaajaa, oman liiton keilaajia lisäksi neljä, Kotkasta kolme ja Myllykoskelta ja Kouvolasta yksi edustaja.
Loppukilpailussa pelattiin aluksi 5 sarjaa ja tämän jälkeen kolme parasta jatkoi pudotuspeleillä niin että kolmonen kohtasi kakkosen ja voittaja tästä pelistä kohtasi alkuksarjojen voittajan.

Loppukilpailu alkoi räväkkäästi Jukka Hurtta (BR) teki parhaan sarja 249 ja hyvin säestivät ET:n Ontrei Löövi ja Jyri Hämäläinen sarjoilla 247 ja 243. Toisessa sarjassa LoVin Pentti Uotinen teki sarjan 266 ja nousi toiseksi, mutta Hurtta teki 259 ja pysyi kärjessä. Kolmannen sarja jälkeen kärkikolmikko oli jo kasassa, Henrikssonin tehtyä 268 hän nousi toiseksi. Viidennessä sarjassa Hämäläinen ohitti Henrikssonin 241 sarjallaan. Hurtta piti pintansa ja pysyi kärjessä. Jatkoon pääsijät Hurtta (1185) Hämäläinen (1168) ja Henriksson (1126) olivat kaikki ilman tasoituksia pelaavia.
Kärkikolmikon takana suhteellisen lähellä olivat Riku Kovanen (Lo-Star), Pentti Uotinen ja Ontrei Löövi.
Oli pudotuspelien aikaa. Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Hämäläinen (2.) ja Henriksson (3.). Hämäläinen aloitti heti kaatotehtailun ja vaikka väliin tuli yksi tyhjä ruutu hän voitti kymmenellä kaadollaan selvästi Henriksonin luvuin 256-177. Seuraavaksi oli vastassa alkusarjojen ykkönen Hurtta. Tässä ottelussa ei ollut samanlaista kaatotehtailua, mutta Hämäläinen johti koko ajan ja kun Hurtalle tuli tyhjiä Hämäläinen voitti lopuksi selvästi luvuin 214-179.

Lopullinen tulosluettelo oli

1. Jyri Hämäläinen ET Kotka
2. Jukka Hurtta BR Myllykoski
3. Rainer Henriksson KK-Team Loviisa

ja seuraavina alkusarjojen perusteella

Sij. Nimi Seura Tulos Tas.
4. Kovanen Riku Lo-Star 1111 (50)
5. Uotinen Pentti LoVi 1103 (15)
6. Löövi Ontrei ET 1084 (0)
7. Stålström Herbert KK-Team 1029 (10)
8. Sandvik Jony LoVi 1028 (30)
9. Rautiainen Antero Jytky 1016 (50)
10. Pinomaa Kalle ET 1008 (5)
11. Teelahti Siv-Britt KK-Team 969 (80)
12. Uusnäkki Ilari KK-Team 952 (0)
13. Hällsten Roland KK-Team 942 (40)
14. Friman Henry KK-Team 935 (40)
15. Weckman Tuulikki KK-Team 862 (75)
16. Nurminen Jukka Mistral --15.3.2018

KK-Team otti kaksoisvoiton paikallissarjassa 

KK-Team ykkösjoukkue voitti ylivoimaisesti kauden paikallissarjan johdettuaan sitä toisesta kierroksesta lähtien. Leka, joka aloitti sarjan hyvin oli vielä kolmannen kierroksen jälkeen iskuasemassa, mutta se isku jäi tulematta ja loppukierroksilla seura putosi neljännelle sijalle. KK-Team2 on toisesta kierroksesta lähtien ollut kolmen parhaan joukossa ja neljännen kierroksen jälkeen joukkue oli noussut kakkospaikalle ja siihen se jäi. LoVin taival oli tasainen, joukkue pysyi kauan taulukon puolivälissa mutta viimeisellä kierroksella joukkue ohitti Lekan ja nousi komanneksi. POR-300 yllätti viimeisellä kierroksella ja oli kierroksen toiseksi paras joukkue voittaen kierroksen molemmat ottelunsa, toisen jopa  parituloksella.

Kierroksen pelaaja oli KK-Team1:n Ilari Uusnäkki keskiarvolla 250,5 (2 sarjaa), mutta oli muillakin hyviä keskiarvoja: Henrik Heinonen (Leka) 241,5, Roland Hällsten (KK-Team2) 239,5, Herbert Stålström (KK-Team1) 226,5, Jari Salovesi (LoVi) 218,0, Taisto Lahtinen (POR-300) 207,0, Åke Joffs (Lo-Star) 201,5 ja Erkki Korjuslommi (POR-300) 200,0 (sarjan lopputilanne).


8.3.2018

Fredrik Kåll Kultaryntäyksen voittaja

Illan finaalissa tehtiin taas täysosumasarja ja tekijänä oli ET:n Kalle Pinomaa, joka onnistui kolmannessa sarjassaan hallin radalla 1. Finaalin aloitti parhaiten BR:n Jukka Hurtta heitettyään sarjan 278 ja hyvin säesti KK-Teamin Henry Friman 242 ja LoVin Pentti Kärnä 235. Kärkipaikan otti kuitenkin tasoituksiensa ansiosta LoVin Jari Salovesi, joka johti vielä toisenkin sarjan jälkeen. Kolmannessa sarjassa KK-Teamin Fredrik Kåll teki huippusarjan 278 ja nousi kärkeen ja kun hän vielä jatkoi sarjalla 268 johto kakkoseen Jukka Hurttaan, - joka heitti 257 - oli 70 pistettä. Tätä suuruusluokkaa oli johtoasema kisan loppuun saakka, voittaja oli siis Fredrik Kåll tuloksella 1506 (puhdas tulos 1428). Kakkosena Jukka Hurtta 1421 (puhtaana 1403). Kolmannesta paikasta käytiin raju taistelu, ennen viimeistä sarjaa Kalle Pinomaa oli noussut kolmanneksi, 7 pisteen päässä oli Jari Salovesi. Jarin viimeinen sarja 227 oli heitetty kun Kalle astui radalle tietoisena siitä, että häneltä vaaditaan kaksi kaatoa, tuli vain yksi ja paikko joten Jarille kolmospaikka 7 pisteen erolla (tulokset liiton sivulla).


4.3.2018

Ilari Uusnäkkille viides täysosumasarja

Ilari teki taas tuon hänelle 'tutun tempun', eli teki viidennen 300:nsa kotihallissa. Sarja oli kilpailun viides ja lopputulos (6s) oli 1307 ja kaatojen määrä oli 36.


4.3.2018

Hatunnostonarvoinen juttu

Halli oli täynnä kun seuran mestaruuskilpailun ensimmäinen osa keilattiin kotihallissa. Vain muutama oli luvallisesti poissa. Ohessa osallistujat3.3.2018

Fredrik Kåll 300

Seuran mestaruuskilpailun ensimmäisen osan yhteydessä Fredrik Kåll teki ensimmäisen täysosumasarjansa kotihallin radalla 8. Sarja oli kisan toinen, yhteistulos kuuden sarjan kisassa oli 1254 ja kaatoja oli 36 kappaletta.


1.3.2018

Veteraanit taistelivat ja sarjapaikka säilyi

Veteraanien valtakunnasarjan (KK-Team'n lohkon)  viimeinen kierros pelattiin kotihallissa ja joukkue Häbä, Uffe, Henry ja Rainer pelasivat hyvin. Viidestä pelistä tuli neljä voittoa, tappio tuli päivän parasta Lahden Bay-joukkuetta vastaan. Viimeisen pelikierroksen jälkeen lohkon kaksi viimeistä joukkuetta putoaa alempaan sarjaan ja niitten joukossa KK-Team on pitkään ollut. Nyt onnistuttiin kuitenkin  kotiradoilla, kolme voittoa tuli tosi hyvillä tuloksilla ja HIFKiä vastaan voittomarginaali oli minimaalinen 3 pistettä, tappio Bay:lle tuli 40 pisteen erolla.
Kierroksen pelaaja oli Rainer Henriksson puhtaalla keskiarvollaan 232,4. Uffellakin oli yli 200:n keskiarvo. Koko kauden tilastossa Rainer on sijalla 2 puhtaalla  keskiarvollaan 204,76. (Tulokset)


22.2.2018

Paikallissarjan 4. kierros

Torstaina pelattu paikallissarja oli KK-Team'n juhlaa. Molemmat joukkueet voittivat kaikki ottelunsa ja ovat ennen viimeistä pelikierrosta sarjassa kaksoisjohdossa.
 Illan eka ottelussa vastakkain olivat LoVi ja KK-Team 1 ja pelista tuli korkeatasoinen  lopputuloksen ollessa 893 - 823 KK-Teamin hyväksi.  (pelaaja keskiarvot KK-Team : 223,25 ja LoVi: 205,75). Ko. pelin parhaan sarjan 267 teki LoVi:n Jyrki Laakso, Jari Saloveden sarja 244 ja KK-Teamin Fredrik Kåll 247 ja Rainer Henriksson 243.
Henkilökohtaiset puhtaat tulokset kertovat ett kuuden keilaajan illan keskiarvo oli päälle parin: Kåll, Henriksson, Laakso, Kekkonen, Paakkarinen ja Hällsten.
Illan tulokset ja sarjatilanne luettavissa
tuloslistasta.


12.2.2018

Kamut voitti veteraaniottelun Hyvinkäällä

Perinteinen seuraottelu päättyi tällä kertaa Kamujen voittoon rippumatta siitä minkälaisia tasoituksia käytettiin. Tulosluettelossa on erikoiskilpailun 'normaalitasoituksia' joita isäntäseura keilaajilla oli huomattavasti enemmän (704 pistettä). Vetraannitasoituksissa ero olis ollut vain 144 pistettä. Kamujen hyväksi.
KK-Teamin parhaat olivat tällä kertaa naiset , G. Tainio 1742 ja T. Weckman 1604 ja kilpailu koostui kahdesta neljän sarjan osakilpailusta, jotka heitettiin  peräkkäin siis 8 sarjaa.


16.1.2018

Loviisan mestaruuskisat koko juttu - Lovarissa vain puolet!

Liittomestaruudet ratkaistu

Loviisan keilailuliiton mestaruuskilpailujen alkukilpailut käytiin joulukuussa. Alkukilpailu koostui kahdesta osakilpailusta ja molemmissa keilattiin 6 sarjaa ilman tasoituksia. Kaikilla liiton jäsenillä on oikeus osallistua yleismestaruusluokkaan A tai B. A-mestaruusluokkaan osallistuvat ne keilaajat joiden henkilökohtainen keskiarvo on yli 180 ja B-mestaruusluokkaan ne joiden keskiarvo on 180 tai sen alla. Alkukilpailun tulosten perusteella molempien luokkien 8 parasta keilaajaa pääsi loppukilpailuun, joka käytiin 11.1.2018. Kaikki loppukilpailuun selviytyneiden nimet käy ilmi tulosluettelosta alempana. Loppukilpailuissa keilattiin viisi sarjaa ilman tasoituksia.

A-finaali
A-luokassa Ilari Uusnäkki (KK-Team) aloitti kahdella upealla sarjalla 243 ja 246 ja sai niillä repäistyä selvän johdon, kolmen viimeisen sarjan ollessa yli kahdensadan hän kesti Jukka Nurmisen (Mistral) rynnistyksen 245 viimeisessä sarjassa. Ero oli lopussa 21 pistettä Ilarin hyväksi. A-finalin parhaan sarjan 266 teki Antti Tukiainen (Mistral).

A-tulokset: 1. Ilari Uusnäkki KK-Team 1107, 2. Jukka Nurminen Mistral 1086, 3. Rainer Henriksson KK-Team 996, 4. Kimmo Valkama KK-Team 973, 5. Antti Tukiainen Mistral 949 6. Pentti Uotinen LoVi 747 (Jony Sandvik LoVi ja Henrik Heinonen eivät pelanneet)

B-finaali
B-luokassa oli tuttu nimi kärjessä, Riku Kovanen (Lo-Star) aloitti 245-sarjalla ja kun toinen sarja oli heikohko pääsi Timo Rauha (WSK) vähän hätyyttelemään, mutta Riku ratkaisi kisan neljännessä sarjassa tekemällä sarjan 258 muiden jäädessä alle parin. Viimeisessä sarjassa Rikulla oli varaa löysätä - ehkä ei tahallaan - mutta voitti finaalin 60 erolla. Tasaisella pelillään Roland Hällsten (KK-Team) otti kakkospaikan ja Taisto Lamberg (WSK), jonka neljäs sarja oli 258 nousi kolmanneksi

B-tulokset: 1. Riku Kovanen Lo-Star 1018, 2. Roland Hällsten KK-Team 958, 3. Taisto Lamberg WSK 939, 4. Timo Rauha WSK 916, 5. Sven Karlsson Nike-Porvoo 860, 6. Timo Pehkonen Leka-86 853 , 7. Tuulikki Weckman KK-team 844, 8. Pentti Laine Nike-Porvoo 745.


Muut henkilökohtaiset kisat/tulokset
Suoraan alkukilpailujen tulosten perusteella jaettiin erikseen mitalit naisille, senioreille ja veteraaneille. Mainittakon että naisten luokassa jaetaan tasoituspisteitä 5 kpl/sarja keilaajille joiden keskiarvo on alle 165. Senioriluokassa naiset saavat tasoitusta 5p/sarja. Veteraaniluokassa ruvetaan antamaan tasoituspistetia keilaajan täyttäessä 65 vuotta, sen jälkeen tulee 1 lisäpiste/vuosi, tämän lisäksi naiset saavat 5 p/sarja lisätasoitusta.
Valitettavasti liitossa on rekisteröitynä vain muutama juniori ja kilpailuun osallistui vain yksi, nimittäin Riku Kovanen (Lo-Star). Sääntöjen mukaan mestaruuksia ei jaeta jos osallistujien määrä luokassa on alle kolmen. Kultamitali Rikulle kuitenkin annettiin ja tulokset kirjataan tilastoihin.

Näissä tuloksissa manitaan vain luokan viisi parasta:
Naiset
1. Tuulikki Weckman KK-Team 2310, 2. Siv-Britt Teelahti KK-Team 2035, 3. Leena Byckling KK-Team 2017, 4. Gea Tainio KK-Team 1984, 5. Terttu Lindström KK-Team 1964

Junioriluokassa oli vain yksi keilaaja
1. Riku Kovanen Lo-Star 2552

Seniorit
1. Tuulikki Weckman KK-Team 2370, 2. Jukka Nurminen Mistral 2336, 3. Pentti Uotinen LoVi 2317, 4. Herbert Stålström KK-Team 2229, 5. Juha Partanen Mistral 2214

Veteraanit
1. Rainer Henriksson KK-Team 2680, 2. Veikko Suonpää LoVi 2495, 3. Timo Rauha WSK 2408, 4. Taisto Lamberg WSK 2321, 5. Pentti Kärnä LoVi 2288


Joukkuekilpailut
Luokissa A ja B ratkastiin myös joukkuekilpailumestruudet, ja oheisissa tuloksissa mainitaan vain kolme parasta

A-2mj
1. KK-Team (Henriksson, Uusnäkki) 2700, 2. Leka-86 (Heinonen, Petroff) 2435, 3. Mistral (Lönnroth, Tukiainen) 2431

4-mj
1. KK-Team (Henriksson, Uusnäkki, Stålström, Kåll) 4803, 2. Leka-86 (Heinonen, Petroff, Kalliola, Kekkonen), 3. LoVi (Kärnä, Sandvik, Suonpää, Uotinen)

B-2mj
1. WSK (Lamberg, Rauha) 2264, 2. Lo-Star (Kovanen, Nurminen) 2242, 3. Nike-Porvoo (Karlsson, Laine) 2191

B-4mj
1. WSK (Lamberg, Nyman, Rainio, Rauha) 4297, 2. Lo-Star (Kovanen, Nurminen, Reinivuo, Joffs) 4223, 3. KK-Team (Lindström, Tainio, Teelahti, Weckman) 4125

Yhteenveto
Vuoden mestaruuskisoissa KK-Team oli ylivoimaiseti menestynein seura. Kymmenestä jaetusta kultamitalista KK-Team otti kuusi. Loput neljä jaettiin tasan Lo-Starin ja WSK:n kesken. Kaiken kaikkiaan oli jaossa 28 mitalia, KK-Team otti 11, Lo-Star ja WSK 4, Mistral ja LoVi 3 Leka 2 ja Nike-Porvoo yhden.
Henkilökohtaisia kultamitaleita ottivat eniten Tuulikki Weckman, 2 kpl (naiset ja seniorit), Riku Kovanen, 2 kpl (B- ja juniorit). Kun joukkuemitalit otetaan mukaan laskuun saadaan kaksi kappaletta kolmen kultamitalin ottanutta keilaajaa, Ilari Uusnäkki ( A-, 2mj- ja 4mj-joukkuemestaruudet) Rainer Henriksson (veteraani-, 2mj- ja 4mj-mestaruudet) Joukkueiden muut jäsenet löytyvät tulosluettelosta. B-joukkuemestaruuskullat menivät molemmat WSK:lle.
 


 

 

 

3.1.2018       

Rauli Blomfelt on poissa

Tänään saimme lehdestä lukea että aikoinaan aktiivinen keilaaja Rauli Blomfelt poistui keskuudestamme viikkoa ennen joulua. Rauli liittyi seuraamme (KK-Team) kilpailukaudelle 1989-90, sitä ennen hän oli edustanut kahta muuta paikallisseuraa (LoVi ja Pluto). Seurassamme hän oli aktiivinen kymmenkunta vuotta, mutta on senkin jälkeen pysynyt seuran jäsenenä.

KK-Team muistaa hänet lämmöllä

 

 

 

 


14.12.2017

Kärkijoukkueelle kaksi tappiota

Paikallissarjan kolmannella kierroksella tulostaso ei ollut samalla tasolla mihin hallissa viime aikana on totuttu. Ainoastaan kolmen keilaajan illan keskiarvo ylitti parin (200) ja parhaiten onnistui LoVin Veikko Suonpää 213, sekä Henry Friman  (KK-Team) 206,67 ja Jouko Pudas (POR-300) 201,67.
Kaksi joukkuetta KK-Team 2 ja LoVi voittivat kaikki ottelunsa, KK-Team 2 sai kasaan 46 pistettä enemmän kuin LoVi, joka oli illan kakkonen. Sarjan kärjessä edelleen oleva KK-Team 1 joutui kaksi kertaa nöyrtymään, ensin Lekan edessä 77 pisteen erolla ja sitten KK-Team 2n edessä 50 pisteellä. Kolmanteen otteluun vastaan tuli POR-300, joka vimeiseen ruutuun saakka oli johdossa - välillä jopa reilussa johdossa. Kolmas tappio oli lähellä mutta KK-Team 1 sai viimeisessä ruudussa homman rullaamaa ja vei voiton 9 pisteen erolla saaden illan parhaan tuloksen 781. POR-300:n tulos oli myös hyvä 772 - joukkueen paras tulos tällä kaudella. Illan parhaat sarjat tekivät Henry Friman 268, Veikko Kalliola 256, Jarkko Silvast 231 ja Veikko Suonpää 221.
Sarjataulukon kärjessä kolmannen kierroksen jälkeen ovat samat joukkueet.
(tulokset)


29.11.2017

Fredrik Kåll vuoden keilaajaksi

Seuran tilikokouksessa valittiin Tuffe vuoden keilaajaksi. Lainaus toimintakertomuksesta:
"KK-Teamin vuoden keilaajaehdokkaita oli tänä vuonna monta keilaajaa. Kauden aikana moni jäsen oli tehnyt tosi hyviä suorituksia, mutta kaikki eivät voi voittaa. Tällä kertaa vuoden keilaajaksi valittiin Fredrik Kåll, jonka nimi oli hyvin esillä kärkipaikoilla eri tuloslistoissa ja lisäksi hän nosti keilaulutasonsa huomattavasti kauden aikana."


29.11.2017

Rainer voitti seuran cup-kisan

Yllätyksellinen KK-Team-cup kilpailu ei loppujen lopuksi päättynyt yllätykseen, siitä piti huolen Rainer Henriksson. Kilpailun alkuvaiheessa naiset pudottivat jatkosta monta varteenotettavaa voittajaehdokasta. Gea pääsi viiden parhaan joukkoon, mutta sitten vuoden keilaajaksi valittu Tuffe pudotti hänet jatkosta. Lopullinen voittaja Rainer pudotti taas Tuffen jatkosta. Kilpailun voitosta käytiin ankaraa taistelua. Illu eteni ilman tappiota lopulliseen finaaliin saakka voittaen matkalla Rainerin, joka yhden tappion rasittamana kuitenkin eteni finaaliin  - taas Illua vastaan. Koska pelin henki on kahdesta häviöstä ulos Rainerilla ei ollut enää varaa hävitä yhtään sarjaa kun taas Illulla oli siihen varaa. Kun Rainer voitti ensimmäisen sarjan upealla noin kahden ja puolen sadan sarjalla mentiin ratkaisevaan sarjaan ja sen Rainer taas voitti sarjalla - olisikohan ollut 257. Eivät Illunkaan sarjat huonoja olleet - reilusti päälle parin. Kingi oli Rainer Henriksson.
Pelikaavio tulossa 'tuloksiin' piakkoin.


 

24.11.2017

Ilari taas viime keväisessä kunnossa                                   

Ilari Uusnäkki aloitti kuuden sarjan kisansa täysosumalla radalla 3 ja jatkoi kisaansa ottamalla haltuunsa myös kolmen ja viiden sarjan seuraennätykset. Kaikki tämä yhden perjantai-iltapätivän aikana. Kuuden sarjan kisan lopputulos oli 1530 ja kaatojen määrä oli 50. WhatsUppin kautta seuran jäsenet olivat koko ajan tilanteen tasalla sekä Illun että seuran jäsenten toimesta. Myös oheinen kuva tuli välittömästi kisan päätyttyä ja onpas mukavaa katseltavaa.

 

 

 

 

 


 

16.11.2017

KK-Team paikallissarjan kärkeen

Paikallissarjan toinen kierros pelattiin 16.11. ja selvästi parhaiten pärjäsi KK-Team'n ykkösjoukkue, joka kolmella voitolla nousi vajaan 300 pisteen johtoasemaan ennen Lekaa. Myös KK-Team'n kakkosjoukkue pelasi hyvin ja nousi taulukossa kolmanneksi. Kierroksen toiseksi paras joukkue oli LoVi, joka myös voitti kaikki ottelunsa ja nousi sarjassa neljänneksi. Kierroksen pelaaja oli KK-Team'n Rainer Henriksson keskiarvollaan 234,7, illan parhaan sarjan 258 tehnyt LoVin Pentti Uotinen oli kakkosena keskiarvolla 231,7 ja Henry Friman kolmantena (236) (tarkemmin tuloslistassa).


12.10.2017

Veteraanit (V1) kävivät Talissa

KK-Team aloitti valtakunnasarjakautensa Helsingin Talin keilahallissa ja kierroksen viidestä pelistä voidaan jossitella, seura olisi voinut hävitä kaikki ottelunsa tai voittaa neljä ottelua. Kaksi voittoa tuli - toinen kolmella pisteellä ja toinen neljällä - mutta sen jälkeen tuli kaksi niukkaa tappiota - kahdeksalla ja kahdella pisteellä - mutta näin se menee. Lohkossa oli kolme - ainakin tällä kierroksella - parempaa jouukkuetta, Hämeenlinnan Kiila, Helsingin HIFK ja Tornados. Taulukossa neljäntenä oleva KK-Team on yli 300 pistettä johtavaa Kiilaa jäljessä.


7.10.2017

Miesten (M3) valtakunnansarjassa kotikierros

KK-Teamin miesten valtakunnasarjassa pelattiin kotihallissa sarjan toinen kierros. Joukkue oli hyvässä vireessä ja sai viidestä ottelusta neljä voittoa. Viimeisessä ottelussa ote vähän  herpaantui ja tappio tuli L:rannan X-COMPANY:lle. Sarjataulukossa seuran sijoitus nousi pykälällä ja se on nyt neljäntenä. Kärjessä on  Imatran KooTeeKoo ja seuraavina Heinolan BF ja Lahden PC. Kotijoukkueessa pelasivat Ilari, Kimmo, Tuffe ja Rolle. Kierroksen tulokset voidaan lukea tuloslistasta.


5.10.2017

Paikallissarja potkaistiin käyntiin - Leka kärkeen

Paikallissarjassa on tänä kautena mukana 7 joukkuetta. Ensimmäinen kierros - kolme ottelua per joukkue -pelattiin torstaina (5.10.).  Leka ja KK-Team 1 voittivat kaikki ottelunsa ja valloittivat kärkisijat, Lekalla on kuitenkin 59 pistettä enemmän ja on ykkösenä. Kahteen voittoon ylsivät Lo-Star ja KK-Team 2 ja he miehittivät paikat 3 ja 4 noin 200 pisteen päässä kärkjoukkueista. Kierroksen pelaajat olivat Ilari Uusnäkki, Roland Hällsten (KK-Team) ja Jyrki Laakso (Lovi).
Tilanne 1. kierroksen jälkeen.
Seuraava kierros pelataan 16.11.2017.


13.5.2017

Illu vei kaiken oleellisen

Loviisan keilailuliiton kausi päättyi 13.5.2017 ja sinä päivänä sinetöityi Illulle kolme voittoa. Hänestä tuli hallimestari vuosimallia 2017, hän voitti Henry'n pytty-erikoiskilpailun ja KK-Team'n rankingkilpailun - loppujen lopuksi aika ylivoimaisesti - upean loppukauden  ansiosta.

Mennään kesälomalle.


11.5.2017

Loviisan mestaruus 2017 - I. Uusnäkille täysosumasarja

KK-Team keräsi eniten mitaleita tänään päättyneessä kisassa. A-mestariksi keilannut Ilari Uusnäkki heitti täysosumasarjan radalla 5 ja viiden sarjan lopputulos oli mainio1209. Hopealle tuli H. Friman ja pronssille H. Stålström. Naisten mestariksi keilasi T. Weckman ja hopealle G. Tainio. B-mestaruus pronssimitali R. Hällstenille. Veteraanien mestaruuden otti R. Henriksson. Myös joukkuekilpailun voitto tuli kotiin (tulokset).

 


8.5.2017

Ilari Uusnäkki - mahtavat 7:n ja 8:n sarjan halliennätykset

Ilari Uusnäkki otti haltuunsa seitsemän ja kahdeksan sarjan halliennätykset kun hän teki huipputuloksen 2009 - seitsemän sarjan jälkeen tulos oli 1828. Kaatoja oli 67 kpl. Neljännessä sarjassa hän pääsi taas yrittämään täysosumaa, mutta kakkoskeila jäi pystyyn (videotulkinta). Täytyy todeta että kausi päättyy Illun osalta liian aikaisin, koska hän on viime aikoina päässyt kunnolla vauhtiin. Onhan niitä kisoja muuallakin kun Loviisassa, joten jatkoa seuraa?

Onneksi olkoon Ilari!

 

 

 

 

 

 


22.4.2017

Ilari Uusnäkki 300

Ilari Uusnäkki teki toisen täysosumasarjansa 22.4.2017 kotihallin radalla 7 Liiton kevätkisassa.  Täysosuma oli kisan neljäs sarja ja lopputulos oli 1490 sisältäen 54 kaatoa.


8.4.2017

Valtakunnansarja M3 päätöskierros Hyvinkäällä

Kauden M3-sarjan viimeinen kierros pelattiin Hyvinkäällä ja KK-Team oli loppujen lopuksi kierroksen toiseksi paras joukkue kolmella voitolla. Upein voitto tuli sarjan voittajajoukkueesta HylSy 1 tuloksin 890-752, muuten oli tasapaksua. Sarjapaikka säilyi piste-erolla 415 seuraavaan joukkueeseen, joka putosi alempaan M4-sarjaan. Kierroksella pelasivat Kimmo, Tuffe, Toni ja Pelle - Kimmo paras parituloskeskiarvolla 204 ja muilla kohtuulliset pelit 183-193 keskiarvoilla.

Kauden aikana M3-peleihin on osallistunut 11 eri keilaajaa omasta seurasta sekä yksi farmipelaaja. Täytyy todeta, että on ollut vaikeuksia saada joukkuetta kasaan 'yleisen sarjan' keilaajista ja on jouduttu käyttämään myös veteraaneja, joilla on ollut oma veteraanisarjansa. Sinänsä siinä ei ole mitään väärää, mutta tarkoituksena oli alunperin se että veteraanit pelaavat veteraanipelit ja toiset yleisen sarjan pelit. On vain valitettavaa että ME VANHENEMME ja ennen pitkää ei yleisen sarjan keilaajia enää ole riittävästi.


1.4.2017

Toni Paakkarinen seuran mestariksi

Seuran mestaruuskisan toinen osakilpailu käytiin Hämeenlinnassa. Vaativissa olosuhteissa ainoa keilaaja joka ylsi paritulokseen (1223) oli hopealle sijoittunut Kimmo Valkama, mutta mestariksi leivottiin Toni Paakkarinen, joka molempia osakilpailuja huomioiden oli paras. Tonin puhdas tulos H:linnassa oli vähän alle parin (1188). Pronssille keilasi Tuulikki Weckman ja ensimmäisen osakilpailun jälkeen kärjessä ollut Raimo Willström tuli neljänneksi (tulokset).


25.3.2017

KK-Team kierroksen paras joukkue M3-sarjassa

Valtakunnansarjan viides kierros pelattiin Lahdessa ja menestys oli vain kohtalainen - kaksi voittoa. Sarjataulukossa KK-Teamin takana olevat joukkueet pelasivat paremmin ja näin ollen piste-ero putoamisrajaan kaventui. Ero ennen viimeistä kierrosta on 408 pistettä, joten vielä pitää keilata 'tositarkoituksella' pysyäkseen sarjassa. Takana olevalla joukkueella on kotihallietu! (Tulokset)

Joukkueen saaminen Lahteen oli Illulle 'aikamoinen tehtävä', mutta häneltä se kuitenkin onnistui. Jos sallitte saanko (minä Pelle) esittää kysymyksen jokaiselle seuran keilaajalle? Jos mennään mukaan esim. valtakunnansarjaan silloin aikataulu on tiedossa jo kauden alussa. Olisiko mahdollista suunnitella omat hommat ja menot niin että ne sopivat ko aikatauluun. Tämä koskee tietysti vain niitä, jotka edes jollain tavalla haluavat satsata keilailuun ja seuran menestymiseen. Ellei seurassa ole tarpeeksi monta 'halukasta' ei kannata mennä mukaan moiseen hommaan.


12.3.2016

Veteraanien SM-kisoissa loppukilpailupaikat 'lähellä'

8 seuran jäsentä osallistui Lappeenrannassa otsikossa mainittuihin alkukilpailuihin. Naisten puolella Tuulikki oli 13. ja ensimmäinen, joka ei päässyt loppukilpailuun - 9 pistettä jäi uupumaan (osallistujia 204 naista).
Miesten puolella loppukilpailuun pääsi 36 keilaajaa ja Rainerilta jäi uupumaan 13 pistettä (sija 46) ja Häbältä 38 pistettä (sija 62) (osallistujia 1015 miestä).
Parikilpailussa Rainer ja Häbä oli sijalla 9 ja naisten puolella Tuulikki ja Sibbi sijalla 11.
Joukkuekilpailussa tuli myös sijoitus numero 11 (Rainer, Häbä, Henry ja Pelle).
ELI EI HUONOO!! (yhteenveto tuloksista)


9.3.2016

Veteraanien V1-sarja pelattu

KK-Team sijoittui toiseksi eikä näin ollen noussut mestaruussarjaan. Kärkipaikka jäi 104 pisteen päähän. Lohkon voitti Lahden KK. Ensi kaudella jatketaan siitä mihin nyt jäätiin(?) (lopputilanne).


16.2.2017

KK-Team voitti paikallissarjan

KK-Team ykkösjoukkue voitti paikallissarjan. Toseksi tuli Futura BC ja kolmanneksi KK-Team'n kakkosjoukkue. Tilanteen seuranta kauden aikan oli vähän hankalaa kun joukkueita oli 9 kappaletta ja jokaisella kierroksella kolme joukkuetta joutui huilimaan pelin verran. Sarjataulukossa joukkueilla oli eri määrä pelejä. Sarjan puolivälissa kun kaikilla oli 8 ottelua takanaa johdossa oli Leka-86. Viimeisen kierroksen pelasi parhaiten Mistral vaikka hävisi yhden ottelun. Kierroksen pelaaja oli Jarmo Sinilaakso keskiarvolla 250. Sarjasta jäi sellainen tunne, että Mistralilla on ollut muita tavoitteita kun paikallissarjan voitto?
Lopputulokset  


3.2.2017 Fredrik Kåll - mainio viikko

KK-Team-30v-Gamesin kovatasoinen finaali käytiin torstaina ja siinä 'Tuffe' tuli toiseksi, vain pisteen voittajalle Kalle Pinomaalle hävinneenä. Tulokset 1380 ja 1381. Kilpailun alku meni H. Frimanin tahdissa ja hän johti reilusti vielä neljän sarjan jälkeen, mutta sitten tuli pari heikompaa sarjaa ja hän putosi viidenneksi. Kåll aloitti hyvin mutta sitten tuli pari huonompaa sarjaa, mutta hän ei lannistunut vaan aloitti hurjan loppukirin, joka ei kuitenkaan riittänyt voittoon kun Pinomaa oli täräyttänyt jo 278 sarjan. Pelin viimeisessä ruudussa Kalle teki tuplan + 7  ja vaikka Tuffe teki triplan se ei ihan riittänyt. Viiden parhaan tulokset olivat 43 pisteen sisäällä (tulokset). Mainitut lopputulokset sisältävät tasoitukset.

Seuraavana päivänä Tuffe tuli taas hallille lämmittelemään ja heittämään kisaa. Hyvin lähti käyntiin kun kolmen sarjan jälkeen hänellä oli jo seuraennätykseen riittävä tulos 810. Loppukin sujui hyvin ja hän teki oman ennätyksensä 1427 (puhtaana - edellinen oli 1253). Kisatasoituksin se tekee 1559, mikä taitaa riittää seuraavaan loppukilpailuun!!!


29.1.2017

KK-Team-30v-Games 

Juhlakilpailumme alkukilpailu on käyty ja suorituksia tuli kiitettävästi 237 kpl. 'Turbo-lisäkilpailuun' osallistuttiin 48 suorituksella. Tulospalvelu on liiton sivuilla. Voidaan mainita että viisi seuran jäsentä pääsi loppukilpailuun joka käydään tortstaina 2.2.2017 klo 18.30.
Kiitokset kuuluvat kaikille osallistujille.


19.1.2017

KK-Team veteraanien kärkeen

Kotihallissa käydyn tasaisen kierroksen jälkeen seura nousi veteraanien V1-sarjan lohkonsa kärkipakalle vaikka olikin vain kierroksen kolmanneksi paras joukkue. Kierroksen joukkue oli Lahden Bay2 19 pisteen turvin. Kierroksen pelaaja oli Rainer Henriksson puhtaalla keskiarvolla 209,6, ainoana päälle parin.
Kierroksen tulokset.


18.1.2017

Henry Friman 300 - jo toinen hänen tekemä yhden sarjan halliennätyksensä

Henry Friman teki kolmannen täysosumasarjansa 18.1.2017 kotihallin radalla 3 KK-Team-30v-Gamesissa. Täysosuma oli kisan ensimmäinen sarja ja näin ollen se on myös yhden sarjan halliennätys, jollaisen hän  teki myös/jo  9.5.1996 . Lopputulos tänään oli 1335 ja kaatoja oli 39 kpl.


15.1.2017

Seuraottelussa kaksi täysosumaa

KK-Team-30v-Gamesissä käydyssä seuraottelussa Kotkan ET:n keilaajat Esa Bjong ja Kalle Pinomaa tekivät 300-sarjat. Esa Bjongin täysosuma osui pelin toiseen sarjaan radalla 3. Kuuden sarjan lopputulos oli 1321 ja kaatoja oli 39 kappaletta. Kallen täysosumasarja oli pelin viides ja tehtiin radalla 5. Lopputulos oli 1319 ja kaatoja oli 41 kappaletta. Yllätys yllätys ET voitti seuraottelun.


12.1.2017

Liiton mestaruuskisoista 8 mitalia

Porvoolaisten seurojen liityttyä liittoon mestaruuskisojen mitalit menivät nyt tasaisemmin jakoon eri seuroille. KK-Team otti kuitenkin 8 mitalia, joista 5 kpl kultaisia. Tuulikki Weckman otti kaksi kultaa (seniorit ja naiset), Rainer Henriksson otti veteraanikullan. Joukkuekisoista tuli kultaa 4-mj. sekä A- että B-luokissa. Muut mitalit olivat Ilarin henk.koht. A-mest. pronssi  ja joukkueiden A-2mj pronssi ja B-2mj. hopea. Tarkemmin tulosliuskassa.


19.11.2016

KK-Team kierroksen paras joukkue M3-sarjassa

Valtakunnansarjassa oli hyvä päivä Talissa kun KK-Team nappasi neljä voittoa ja oli kierroksen paras joukkue. Ainoa tappio tuli sarjaa johtavaa HylSyä vastaan. Joukkueessa keilasivat  Kimmo, Ilari, Toni ja Henkka. Kimmo ja Ilari keilasivat 201 keskiarvolla ja loistavasti heittivät muutkin.
(Tulokset)


17.11.2016

Leka-86 paikallissarjan kärjessä

Paikallissarjassa on nyt pelattu puolet eli kaikki joukkueet ovat kohdanneet  toisiaan kerran. Kärkeen on noussut Leka-86, jolla on 73 pisteen johto KK-Team'n 1-joukkueeseen. Seuraavina ovat - aika lähellä toisiaan - Futura BC ja KK-Team'n 2-joukkue (tilanne).


10.11.2016

Rainerin ansiosta veteraanit vielä kakkosena

Veteraanien valtakunnansarjan toisella kierroksella - kierroksen pelaaja Rainer Henriksson - piti huolen siitä että seura on vielä taulukossa toisella sijalla vain 36 pistettä sarjaa johtavan HIFK:n takana. Kierros oli tosi tasainen ja voitot menivät sopivasti ristiin. Ensimmäisen ja viimeisen joukkueen piste-ero oli vain 193 pistettä. Tämän ansiosta KK-Team ei pudonnut taulukossa alemmaksi kuin kakkostilalle, vaikka oli kierroksen 'toiseksi heikoin joukkue'. Rainerin puhdas keskiarvo oli 219,4 ja muiden jäsenten vastaavat luvut löytyvät tulosliuskasta jos tarpeeksi alas viitsii mennä katsomaan.


15.10.2016

KK-Team ei pärjännyt valtakunnansarjan (M3) toisella kierroksella

Miesten joukkue oli aika ulkona M3-sarjan toisella kierroksella Tuusulassa. Paljon kerrottavaa ei ole - yksi voitto viidestä ottelusta - tulokset puhuvat puolestaan. Toivotaan että 'varsinainen joukkue' saadaan vihdoinkin pelaamaan, muuten voidaan sanoa goodbye M3-sarjalle.


13.10.2016

KK-Team lohkonsa kärkeen veteraanien valtakunnansarjassa

Veteraanijoukkue aloitti urkkansa upeasti Lahdessa pelatussa V1-sarjan avauskierroksella. Joukkue meni kärkeen, mutta vain 11 pisteen päässä on HIFK. Sen jälökeen on isompi ero. Kierroksen ylivoimainen ykkönen oli Henry Friman jonka puhdas viiden sarjan keskiarvo oli 221,40. Hyvin säesti Rainer Henriksson keskiarvollaan 211,60. Joukkuessa heittivät kohtuullisesti myös Siv-Britt Teelahti ja Pelle Hägg (tulokset).


21.8.2016

Britt Lindroos seuran golf mestariksi

Seuran golfmestaruusklilpailut käytiin viikonloppuna Rönnäsin kentällä ja vuoden 2016 mestariksi tuli Britt Lindroos.
Tulokset.


14.5.2016

Ilari Uusnäkki rankingvoittaja

Ilari voitti neljännen kerran peräkkäin seuran rankingkisan ja sai taas vuodeksi eteenpäin Ilkan Nupin haltuunsa. Onneksi sitä ei vielä kolmen tai neljän voittomerkinnän jälkeen saa itselleen. Katsotaan kuinka kauan Ilari jaksaa 'yrittää'.


14.5.2016

KK-Team 30 v.

Seuramme täytti 30 vuotta ja ja juhlaillalliselle Degerby Gilletissä oli kutsuttu kaikki seuran jäsenet sekä perustajajäsenet. Lähes kaikki kutsutut (27/36 henkilöä)  saapuivat paikalle ja he nauttivat Gilletin maukkaista antimista. Etukäteen oli ajateltu, että tilaisuus on 'vapaamuotoinen' ilman tiukkoja sääntöjä. Kävi jopa niin, että tervetuliaisskumppaa meinattiin unohtaa kun sitä ei talon puolesta automattisesti tyrkytetty vaikka oli tilattu. Ainoa ohjelmanumero oli katsaus seuran menneisyyteen, joka monelle oli sangen tuttua, mutta tulihan sitä kerrottua nuoremmille seuran jäsenille. Kun toisilleen tutut ihmiset kohtaavat tällaisissa merkeissä syntyy automaattisesti ohjelmanumeroita tyypiltään, muistatko kun.... tai oletko kuullut ....jne. (ks oheinen kuva)
Odotettiin ehkä enemmän ehdotuksia seuran pöytästandaarin hankkimista varten, asia etenee ehkä vasta syksymmällä.


4.5.2016

Tuulikki Weckman KK-Team'n nimi Loviisan mestaruuskilpaluissa

Tuulikki keilasi itselleen monta mitalia otsikossa manituissa kisoissa. Kultamitaleita tuli 3 kpl (B-, naisten ja seniorimestaruus), lisäksi tuli hopeaa joukkuekilpailuista, jonka kultamitali meni KK-Team'n I-joukkueelle. Gea Tainio otti kaksi mitalia B-mest. hopean ja naisten pronssin. Naisten hopean otti Siv-Britt Teelahti ja veteraanien hopean Rainer Henriksson. (Tulokset)


24.4.2016

Loviisan mestaruuskisan alkukilpailu on käyty ja seuran rankingkisan voitto menee Ilarille

Mitaleita on tulossa - ainakin 7 kappaletta tiedossa jo näin ennen loppukilpailuja, jotka ovat 4.5. Palataan kuitenkin asiaan tarkemmin loppukilpailujen jälkeen. Tilanne 'tällä hetkellä'.
Rankingkisassa Ilarilla on jo sellainen ero muihin, että voitto on jo plakkarissa.


31.3.2016 Rainer voitti Lovin finaalin

Ohessa Lovarissa ollut juttu


29.3.2016

Pöytästandaari seuralle 

Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen minkälainen standaari seuralle hankitaan (jos hankitaan). Juhlaillallisen yhteydessä 14.5. käydään läpi tilaisuuteen tuodut ehdotukset ja mikäli varteenotettavia ehdotuksia löytyy voidaan niiden joukosta valita mahdollisesti äänestämällä seuralle standaariehdokas. Standaarin hankinnasta ja standaarin myöntämisperusteista päättää hallitus (tai seuran jäsenet ylimääräisessä kokouksessa). Nyt vaan suunnittelemaan!!!


24.3.2016

Kamut voittivat veteraaniottelun Hyvinkäällä

KK-Team'n veteraanit vierailivat Hyvinkäällä kiirastorstaina seuraottelun merkeissä. Seuraottelu Kamuja vastaan oli toinen laatuaan, sillä viime syksyllä Kamut kävi Loviisassa ja 'hyvän fiiliksen' merkeissä päätettiin tehdä veteraaniottelusta perinne. KK-Team voitti ensimmäisen ottelun Loviisassa ja kiertopalkinnoksi lahjoitettiin ns. 'Pekan ja Henryn malja'. Ensimmäisen 'kaiverruksen jälkeen' pytty otettiin nyt mukaan Hyvinkäälle ja kävi niin, että se jäi sinne - ainakin vähäksi aikaa - koska tiukan ottelun jälkeen Kamut voitti 82 pisteellä. Parhaan tuloksen teki Rainer Henriksson 1341 (puhdas tulos 1305), voittajajoukkueen paras oli Reijo Laiho (kuvassa maljan kanssa) tuloksella 1269 (puhdas tulos 1233).
Tulosluettelosta tarkemmat tiedot


19.3.2016

Rainer seuran mestariksi Lahden osakilpailun jälkeen

Seuran mestaruuskisan toinen osakilpailu käytiin Lahdessa lähes edessä olevien SM-kilpailujen olosuhteissa. Tarkaa peliä vaadittiin ja Rainer Henriksson hallitsi ne parhaiten ja voitti mestaruuden. Seuraavina olivat Pelle ja Tuulikki. Lahden reissuun osallistui kiitettävä määrä keilaajia - 16 kpl, mikä on kunnioitettava määrä ottaen huomioon että se oli toinen osakilpalu. Mukaan tultiin vaikka eka osakilpailu ei mennytkään nappiin. El Torossa oli hyvää ruokaa pelin jälkeen. (Tulokset)


12.3.2016

KK-Tean voitti valtakunnan M4-sarjan 1-lohkon ja nousee ensi kaudeksi M3-sarjaan

KK-Team on pelannut koko kauden (neljättä kierrosta lukuun ottamatta) tosi hyvin ja ansaitsi lohkovoittonsa, joka loppujen lopuksi tuli suurella 774 pisteen erolla toiseksi tulleeseen Kuusankosken IKE:een. Kahdesta häviöstä huolimatta KK-Team oli kierroksen paras joukkue - ero IKE:een 61 pistettä. Kierroksen ja myös koko kauden toiseksi paras keilaaja oli seuran I. Uusnäkki kierroskeskiarvolla 204.17 ja kausiokeskiarvolla 207,29, mutta hyvin säestivät H. Heinonen, K. Valkama ja F. Kåll. Kauden aikana joukkueessa ovat pelanneet myös  T. Paakkarinen ja R. Hällsten.
Ensi kaudella tulee sitten uusia vastustajia ja ehkä tiukempia otteluja.
(Tulokset)


3.3.2016

KK-Team säilytti paikkansa valtakunnansarjan V-1-sarjassa

Edellisen kierroksen jälkeen KK-Team oli vain 65 pistettä 'putoamisrajan' yläpuolella, kun kotijoukkue Ilves pelasi hyvin meihin nähden. Tällä kierroksella eka ottelussa KK-Team pelasi juuri Ilvestä vastaan, nyt oli meidän vuoromme voittaa. KK-Team voitti myös toisen pelinsä KK:ta vastaan ja Ilves voitti Provikan. Olimme etulyöntasemassa. Kolmannessa ottelussa sarjajohtajaa TaKua vastaan KK-Team pelasi kauden parhaan pelinsä, mutta niin teki myös Taku ja lopputulos oli Takun hyväksi 730-707. Ilves voitti myös KK:n ja voittobonuspisteiden turvin he tulivat yhä lähemmäksi. Sitten tulivat päivän paukut, Ilves meni ja voitti sarjajohtajan TaKun samalla kun KK-Team pelasi surkean pelin Kasi-Viittä vastaan ja hävisi. Ilves oli nyt vain 23 pisteen päässä.  Kierroksen viimeiset pelit olivat ratkaisevat sarjassa pysymisen kannalta. Alkukangertelun jälkeen Henry aloitti loppukirin, johon muutkin heräsivät. Henryn sarja oli 240 ja muidenkin olivat reilusti päälle parin - voitto Provikasta  672-579. Ilves taas aloitti kohtalaisesti Kasi-Viittä vastaan, mutta sarjan puolivälissä näytti jo siltä, että heidän loppukirinsä ei riitäisi. Kasi-Viis voitti luvuin 630-570 ja Ilves jäi KK-Team'n taakse 188 pisteen päässä. KK-Team sijoittui neljänneksi ja säilytti paikkansa V-1 sarjassa. Joukkueessa pelasivat - kuten koko kauden aikana - Häbä, Rainer, Henry ja Pelle. Pelle oli kierroksen toiseksi paras pelaaja tasoituskeskiarvolla 217,20, myös Rainer ja Häbä ylittivät reilusti parin  (208,60 ja 206,40).
Tarkemmin tuloslistassa.


18.2.2016

KK-Team voitti taas paikallissarjan - ylivoimaisesti

KK-Team ykkösjoukkue voitti taas paikallissarjan ja ylivoimaisesti. Sarjan alkupuoliskolla toisen ja kolmannen kierroksen jälkeen Lovi I käväisi johdossa, mutta sen jälkeen KK-Team I siirtyi takaisin kärkipaikalle ja kasvatti johtoaan. Voittomarginaali oli viimeisen eli 7. kierroksen jälkeen 829 pistettä. Lovi I oli kakkosena ja Leka kolmantena vain 37 pisteen päässä Lovista. KK-Teamilla oli sarjassa kolme joukkuetta ja II-joukkue oli neljäs ja III-joukkue viides. Mukana oli seitsemän joukkuetta.
Tämä KK-Team'n voitto on nyt viides perättäinen ja 2000-luvulla seuralla on 9 voittoa ja on ollut aina kolmen parhaan joukossa. Muut voittajat 2000-luvulla ovat Salka ja Lovi, kummallakin 4 voittoa.
Viimeisen kierroksen parhaat keilaajat olivat H. Heinonen  (219,33), I. Uusnäkki (214,33) ja R. Henriksson (205,67).
Koko kauden parhaat keilaajat olivat R. Henriksson (204,19), H. Heinonen (199,90) ja H. Stålström (197,873).
Paikallissarjaan osallistui yhteensä 51 keilaajaa, vain kolme keilaajaa pelasivat kaikki sarjat (21 kpl).
Lopputulokset


11.2.2016

Veteraanien valtakunnansarjat kierros 4 Heinolassa

Ollako vai eikä olla - siinäpä kysymys kun pohditaan seuramme pysymistä 1-divarissa. Sijoitus oli neljäs ennen tätä kierrosta ja niin se on myös kierroksen jälkeen. Viidentenä oleva Heinolan Ilves oli ennen tätä kierrosta 301 pisteen päässä, mutta kotihallinsa tuntevat keilaajat ylsivät neljään voittoon ja piste-ero on enää vain 65 pistettä. KK-Team voitti yhden ottelun ja pelasi yhden tasapelin. Kuuden joukkueen lohkossa kaksi viimeistä tippuu V2-sarjaan seuraavan eli viimeisen kierroksen jälkeen ja se pelataan Riihimäellä maaliskuun alussa - jänniittämistä riittää.  Joukkueessa Heinolassa oli Häbä, Rainer, Henry ja Pelle (tulokset).


6.2.2016

Valtakunnansarja (M4)  -  Kimmo päivän onnistuja

Neljäs ja samalla toiseksi viimeinen kierros pelattiin Kuusankoskella ja siellä kotijoukkue TopTeam oli kierroksen paras joukkue. Henkilökohtaisella puolella Kimmo Valkama oli hyvällä pelipäällä ja oli keskiarvollaan 207 kierroksen toiseksi paras keilaaja. Muuten seuramme ei pärjännyt ja oli kierroksen jumbojoukkue jääden TopTeamille jopa 578 pistettä. Se on paljon, mutta jäljellä on vain yksi kierros ja johtoasema säilyi, piste-ero IKE:en on 713 pistettä. Toivottavasti se riittää 'tyydyttävään'  lopputulokseen eli lohkovoittoon.
Lisää tuloslistassa.


21.1.2016

Paikallissarjan voitto melkein jaettu

Paikallissarjan 6. kierroksella seuramme II-joukkue nousi hyvien esitysten jälkeen sarjataulukossa sijalle kolme. Kierroksen kolme parasta olivat KK-Team I, Lovi ja KK-Team II ja samat joukkueet miehittävät myös kärkipaikat 6. kierroksen jälkeen. KK-Team I:llä on jokseenkin turvallinen melkein 600 pisteen johto ennen viimeistä kierrosta, mutta sekin on pelattava.Kierroksen parhaat keilaajat olivat K. Valkama (232,67), R. Henriksson (225,67). Seuramme Häbä ylsi myös reiluun paritulokseen (204). Tarkemmin tuloslistassa.


16.1.2016

Valtakunnansarja (M4)  -  seuran hyvä pelivire jatkuu

Miesten valtakunnansarjassa pelattiin kolmas kierros Lahden keilahallissa. Ennen tätä kierrosta seura oli piikkipaikalla, ero kakkoseen 1101 pistettä ja se nyt se vielä  kasvoi hieman arvoon 1148. Suunta on ok! Kuudesta ottelusta seura voitti kolme ja ihan hyvillä tuloksilla. Joukkueessa (Ilari, Kimmo, Toni ja Fredrik)  kaikki pelasivat hyvin ja kierroksen paras pelaaja oli Toni, jonka keskiarvo oli 199,5, Kimmo oli keskiarvolla 191,5 kierroksen kolmanneksi paras. Tarkemmin tuloslistassa.


14.1.2016

Veteraanien valtakunnansarjat kierros 3 Lahdessa

Kolmas kierros Lahdessa oli tasainen. Voitot menivät sopivasti ristiin ja vaikka KK-Team oli vasta neljäs ero yköseen - Heinola Ilvekseen oli vain 39 pistettä. Viidestä ottelusta tuli 3 voittoa ja kaksi tappiota. Kuitenkin tehtiin neljä paritulosta ja hassusti kävi niin  että parhaimmalla tuloksella 667 hävittiin Ilvekselle 14 pisteellä. Joukkueessa oli Häbä, Rainer, Henry ja Pelle (tulokset)


14.1.2016

Liiton mestaruuskisat - KK-Team otti melkein kaiken

Liiton mestaruuskisojen A- ja B-finaalit käytiin 14.1.2016. A-finaalissa oli läsnä vain neljä KK-Teamin edustajaa ja yksi Lovin edustaja, Lekalaiset eivät päässeet osallistumaan. Viimevuotiseen tapaan voiton vei ylivoimaisesti Herbert Stålström, hopean otti R. Henriksson ja pronssin I. Uusnäkki.  B-finaalissa voiton vei T. Weckman ja hopealle keilasi P-E. Hägg ja pronssille S. Palomäki.  Kaikki edellä mainitut mitalistit edustavat seuraa  KK-Team. Muiden kilpailuluokkien mestaruudet ratkaistiin jo alkukilpailun yhteydessä, mainittakoon että kaikki joukkuemestaruudet menivät samalle seuralle.  Tarkemmin tulosluettelossa.


17.12.2015

Paikallissarjassa seuralla hyvä päivä

Paikallissarjan viidennellä kierroksella KK-Team II ja III saivat kolme voittoa, I-joukkue hävisi II-joukkueelle, mutta oli kuitenkin kierroksen paras joukkue 74 pisteen erolla II-joukkueeseen. Leka oli 92 pisteen päässä. Kokonaistilanteessa I-joukkue kasvatti johtonsa 410 pisteeseen, Leka on toisena ja Lovi I kolmantena. Kierroksen  paras pelaaja oli H. Friman, keskiarvo 203,33 seuraavan keskiarvo oli 189 ja sen saavutti R. Hällsten. Tarkemmin tuloslistassa.


21.11.2015

Valtakunnansarja M4 kotijoukkueen heiniä

Miesten valtakunnansarjassa (M4) pelattiin toinen kierros Loviisassa - KK-Team'n kotihallissa - ja jälkeä näkyi. Harvoin on nähty näin ylivoimaista joukkuetta. Toselle kierrokselle KK-Team lähti kakkostilalta 35 pisteen taka-ajoasemassa ja kun toinen kierros oli pelattu joukkue oli siirtynyt 1101 pisteen johtoasemaan. Toisella kierroksella KK-Team sai 814 pistettä enemmän kun toiseksi tullut Lahden LK, joka myös kokonaistilanteessa on toisena. Ennen toista kierrosta johdossa ollut TopTeam ei pelannut omalla tasollaan ja tipahti hännille.
M4-sarjan lohkossa 1 on vain neljä joukkuetta ja sen takia pelataan tuplakierros eli 6 ottelua/joukkue. Kotijoukkue voitti kaikki ottelunsa ja kolme jopa parituloksella. Pelien keskiarvokin oli lähellä paritulosta - 795,5 pistettä. Joukkueessa pelasivat I. Uusnäkki, K. Valkama, T. Paakkarinen ja H. Heinonen joka edustaa KK-Teamiä farmipelaajana, mutta jyrää normaalisti Lekassa. Päivän parhaat keilaajat olivat I. Uusnäkki keskiarvolla 214,83 ja H. Heinonen keskiarvolla 202,17 pistettä. Nämä olivat ainoat, jotka ylsivät parituloksiin, mutta myös Paakkarinen ja Valkama heittivät hyvin ja kaikki olivat kuuden parhaan joukossa. Tuloslista kertokoon puolestaan.


29.10.2015

Paikallissarjassa on nykyään eloa

KK-Team II oli kierroksen paras joukkue ja lähestyy pikku hiljaa kärkikaartia. KK-Team I, joka II:n tavoin voitti kaikki ottelunsa nousi taas takaisin kärkipaikalle vaikka keräsi 71 pistettä vähemmän kuin kakkosjoukkue, jonka ero kärkeen ennen tätä kierrosta oli päässyt kasvamaan turhan isoksi - mutta tulossa ovat. Kärjessä ollut Lovi I voitti vain yhden ottelun ja keräsi 435 pistettä vähemmän kuin kierroksen paras joukkue. Näin ollen Lovi I putoisi kakkopspaikalle 169 pisteen päähän kärkijoukkueesta. Sarjan kuten myös kierroksen kolmospaikalla on Leka, joka voitti kaksi ottelua. Kierroksen parhaan sarjan 279 teki S-B. Teelahti (KK-Team III). Kierroksen paras pelaaja oli I. Uusnäkki keskiarvollaan 229 pistettä.  (Tulokset ja sarjatilanne)


5.11.2015

Veteraanien valtakunnansarjat kotihallissa

Kotihallissa pelatut sarjat menivät pelattaessa ns. penkin alle, tuli vain kaksi voittoa ja 3 tappiota. Positiivinen yllätys tuli kun  tuloslista ilmestyi, seuramme oli kierroksen toiseksi paras joukkue. Tämä johtui siitä, että tappiot olivat niukat ja muut joukkueet pelasivat 'muita vastaan' omalla tasollaan.  Provikka oli kierroksen paras. Henkilöhohtaisissa Häbä oli kakkosena (tulokset).


4.11.2015

Sibbi voittamattomana KK-Team cupin voittoon

KK-Team cup-kisaan osallistui tänä vuonna jopa 16 keilaajaa. Koskaan aikaisemmiin cup-kaaviota - 16 pelaajaa - ei 'kokonaisuudessaan' ole voitu käyttää. Kaavio käytettiin ennen vanhaan pelatussa seura-cupissa ja periaatteena on että kahden hävityn pelin jälkeen joutuu katsomoon. Voiton vei tänä vuonna Sibbi, joka myös viime vuonna oli finaalissa ja pisti Henryn tiukalle. Nyt hän ei antanut muille mahdollisuuksia ja eteni ilman tappiota voittoon. Finaalissa oli vastassa Pelle.  Tulokset.
 


29.10.2015

Kärkijärjestys muuttui taas paikallissarjan 3. kierroksella

Lovi 1 pysyi edelleen kärjessä, mutta KK-Team 1 ohitti Lekan ja nousi kakkoseksi. Ainoa puhtaan pelin joukkue oli KK-Team joka voitti kaikki ottelunsa - mukaan lukien kärjessä olevan Lovi I joukkueen. Lovin kolmas peli oli päivän paras ja sen ansiosta ero kakkoseksi nousseen KK-Team I on edelleen 195 pistettä, oltuaan ennen kierrosta 258 pistettä. Päivän ylivoimaisesti paras pelaaja oli Rainer Henriksson keskiarvollaan 220,33, kukaan muu ei päässyt pariin.. Sarjatilanteet vaihtelevat ja tämä pitää jännitystä yllä. (Sarjatilanne)


29.10.2015

Loviisan Sanomissa juttu Otson voitosta

Lue tästä


22.10.2015

Nuoret kärjessä KK-Team - Gamesissä

KK-Team - Games finaali pelataan vähän eri tavalla kuin muut kisat Loviisan hallissa. Finaali koostuu kahdesta osiosta, aluksi keilataan neljä sarjaa amerikkalaisittain ja sen jälkeen vain neljä parasta pääsevät jatkamaan jokainen jokaista vastaan - osioon. Yllättävän aikaisessa vaiheessa näytti siltä että jatkoon pääsijät ovat tiedossa ja niin kävikin. Alkusarjojen paras oli GB:n Daniela Lönnroth selvällä erolla toiseksi tulleeseen HWT:n Otso Kahilaan. Muut jatkoon selviytyneet olivat Lekan Henrik Heinonen ja KK-Teamin Kimmo Valkama. Toinen osio pisti järjestyksen uusiksi ja Otso Kahila keilasi itsensä voittoon 23 pisteen erolla Lönnrothiin. Sen jälkeen ero oli isompi kolmanneksi tulleeseen Valkamaan ja Heinoseen, joka oli neljäs. 
Tarkemmin tuloslistassa.


28.9.2015

Kisamme meni hyvin  - kiitos teille, meille ja kaikille

KK-Team - Gamesin alkukilpailu on käyty ja ilolla voimme todeta että osallistujamäärä ylitti asettamamme tyydyttävä-rajan ja saavutti jopa optimistisesti asetetun tavoiterajan 250 suoritusta. Suorituksia oli 253 kpl. Oman liiton edustajia on loppukilpailussa 7 ja Kotkalaisia 6 keilaajaa, lisäksi on yksi edustaja Helsingistä, Myllykoskelta ja Kouvolasta. Loppukilpailu käydään torstaina 22.10.2015 klo 18.30 ja pelitapa on 4 s. am., jonka jälkeen 4 parasta jatkaa jokainen jokaista vastaan 1 s. am., voitosta 30 p ja tasapelistä 15 p. Finalistit.


15.10.2015

Veteraanien valtakunnansarjat käyntiin

Kotkassa pelattiin veteraanien V1-sarjan ensimmäinen kierros. KK-Teamiltä pelit menivät penkin alle, viidestä ottelusta voitettiin vain yksi ja sekin naftisti. Sijoitus lohkossa on neljäs. Joukkueet jakaantuivat kahteen kastiin, ylempään pääsivät Provikka (Kotka), KK (Lahti)  ja TaKu (Riihimäki) ja nämä oilivat 104 pisteen sisällä, sen jäkeen vasta 300 pisteen päässä tulevat KK-Team, Ilves (Heinola) ja Kasi-Viis (Kotka). Tuloslista jätetään lukijan arvosteltavaksi. Seurastamme olivat taistelemassa Henry, Häbä, Rainer ja Pelle.


14.10.2015

Kiitettävästi osallistujia 1. osakilpailuun

Seuran mestaruuskilpailujen 1. osakilpailu käytiin oman erikoiskilpailun yhteydessä kotihallissa. Osallistujia oli jopa 17, mikä on tosi hyvä saavutus. Tällä porukalla (ja saattajilla) on mukavaa lähteä toiseen osakilpailuun 'jonnekin' kevätkaudella. Parhaan tuloksen teki Rainer, mutta kun hänellä ei ole kovin paljon tasoituksia karkumatka ei ole järin suuri. Niskassa hengittää Tuulikki. Olosuhteet hallissa olivat 'vaativat' ja tulokset sen mukaiset.
 


10.10.2015

Keskiyön kaatajaiset - viimeinenkö?

KK-Team'n tempaus Keskiyön Kaatajaiset ei näytä enää keräävän keilaajia 'niin kuin ennen'. Tämän vuoden kisan alkukilpailussa oli vain 49 suoritusta ja se viittaa siihen että jatkossa ei ko kisaa enää kannata järjestää. Mainosten kerääminen  ja palkintojen hankkiminen/ostaminen on stressaavaa kun etukäteen melkein jo tietää, että suorituksia ei tule tarpeeksi. Tulevaisuus näyttää?
Loviisan hallissa on vain kaksi kannattavaa tempausta ja ne ovat Tapaninpäivän tempaus ja pitkäperjantain Mämmikisa. Syynä lienee se että muut hallit ovat näinä pyhäpäivinä kiinni, tempaukset ovat jo tunnettuja ja ajallisesti 'sidottuina tiettyihin pyhäpäiviin' ja palkintoihin uskaltaa jo satsata vähän enemmän.


8.10.2015

Paikallissarjaan uutta eloa

Paikallissarjan toisella kierroksella pistettiin pakka sekaisin. LoVi tuli ryminällä kärkeen Kärnän (ka 228,33) ja Laakson (ka 207,67) johdolla, joukkueen muutkin jäsenet heittivät yli 190 keskiarvolla. LoVin johto kakkosena olevaan Lekaan on 178 pistettä. Myös Lekan Heinonen ylsi keskiarvoon 228,33. Kärjessä ollut KK-Team I tipahti kolmanneksi häviten tällä kierroksella LoVille  jopa 420 pistettä. (Sarjatilanne)


8.10.2015

Uusi seuraottelututtavuus

Keilaseura Kamut Hyvinkäältä kävi veteraanijoukkueella vierailulla Loviisassa. Tämä oli ensimmäinen seurojen välinen ottelu ja jatkoa on tulossa - kiertopalkintokin (Pekan ja Henryn pytty) otettiin käyttöön. Ottelu käytiin kahdeksan keilaajan voimin. KK-Team oli tyly isäntä ja voitti selvästi (856 pisteellä), mutta luvassa on tiukempi peli kun kohdataan talvella Hyvinkäällä - näin luvattiin.


28.9.2015

Kisamme lähtenyt hyvin käyntiin

KK-Team - Games on lähtenyt ihan hyvin käyntiin - kiitos siitä teille. Kahden viikon jälkeen on suorituksia ollut 90 kpl, mikä tänä päivänä hallissamme on ihan ok. Meillä oli korkea tavoite 50 suoritusta/viikko, vaikka tiesimme että se voi olla liian korkea, mutta nyt on ollut 45 kpl/vko - piinnistellään vielä niin eiköhän se siitä.
Kiitos
Pelle


26.9.2015

Valtakunnanasarja käynnistyi Kuusankoskella

Ilari Uusnäkki oli kovassa vedossa ensimmäisellä kierroksella Kuusalla kun KK-Team voitti neljä ottelua kuudesta. Mikään joukkue ei voittanut sen enempää. Kuitenkin seura on toisella sijalla 35 pisteen päässä kotijoukkueesta Top Team.  Lohkossa on vain neljä joukkuetta ja joka kierroksella pelataan kaksi ottelua muita joukkueita vastaan, siitä se kuusi ottelua tulee. Taulukossa kolmantena oleva Lahden LK on noin 300 pisteen päässä.
Mukana seuramme joukkueessa oli Ilari, Kimmo, Toni ja 'farmari' Henkka ja mainittakoon myös Kimmon hyvä pelivire (keskiarvo 204,5), Henkkakin pääsi lähelle paritulosta. (Kierroksen tulokset)


10.9.2015

Paikallissarja potkaistiin käyntiin

KK-Team I otti kärkipaikan ensimmäisen kierroksen jälkeen voitettuaan kaikki kolme ottelunsa. Myös Leka voitti kaikki olttelunsa ja on sarjassa kakkosena vain 95 pisteen päässä. Jo viime kaudella Leka näytti että heillä on kapasiteettia mihin vaan joten odotettavissa on tällä kaudella tiukka sarja. Sarjan kolmantena on Lovin I-joukkue. Kierroksen paras keilaaja oli 'Häbä' Stålström keskiarvolla 215,33, myös Lekan Henrik Heinonen ylsi paritulokseen, keskiarvon ollessa 211.(Sarjatilanne)


26.8.2015

Myös golf-asiat seuran sivuille - Leena Byckling mestariksi

Seuran golfmestaruusklilpailut käytiin viikonloppuna Rönnäsin kentällä ja vuoden 2015 mestariksi tuli Leena Byckling.
Tulokset.


17.5.2015

Ilari voitti hallimestaruuden ja seuran rankingkilpailun

Ilari Uusnäkkia lopetti Loviisan keilailuliiton kilpailukauden voittamalla hallimestaruuden hyvällä tuloksella 1795 selvällä yhden pisteen erolla BR:n Jukka Hurttaan. Samalla Ilari myös varmisti itselleen seuran rankingkilpailun voiton. (Muut tulokset liiton sivuilla)


13.5.2015

Vaalikokous pidettiin

Seuran vaalikokous pidettiin keilahallilla ilman suurempia yllätyksiä. Pöytäkirja ja toimintasuunnitelma  luettavissa ( ei raha-asioita) tästä.


24.3.2016 Päivittäjä