Otsikoita ja
ilmoituksia

15.5.2024
Rainer Henriksson voitti seuran rankingkilpailun ja sijoittui hallin rankingkilpailussa toiseksi ennen Ilarti Uusnäkkiä.

18.5.2024
Kolmosilla kesään pelattu
Henryn pytty-kisan voitti Jari Salovesi LoVi ennen KK-Teamin parivaljakkoa Rainer Henriksson ja Teemu Petroff.

Samaan aikaan ratkottiin myös hallimestaruuden ja sen vei Rainer Henriksson KK-Team

21.3.2024
KK-Team kävi Hyvinkäällä pelaamassa perinteistä veteraaniottelua Kamuja vastaan. Kävi taas niin että Kamut voittivat ja piste-ero oli 182 pistettä. Pelattiin kisan keskiarvotasoituksilla jotka olivat 210-155;90%. Nyt olisi syytä keskeyttää Kamujen voittoputkea, joka nyt on viiden voiton pituinen.
(Tulokset)

14.3.2024
Ilari Uusnälkki 300
Ks uutiset

14.3.2024
Veteraanien valtakunnansarja ei mennyt ihan suunnitellulla tavalla, toisaalta suunnitelma  ei ole tiedossa. Liittomme molemmat joukkueet aloittavat uudelleen ensi kaudella V2 sarjassa. Tulokset

22.2.2024
KK-Team-2 edelleen kärjessä kun neljä kierrosta on pelattu. Kierroksen parhaat olivat tällä kertaa LoVin joukkueet. (Tulokset)

8.2.2024
Veteraanit pelasivat hyvin veteraanien valtakunnansarjassa Tikkurilassa. Joukkue oli kierroksen toiseksi paras ja tauluossa sijoitus on neljäs 220 pistettä Falconsin edellä. Falcons on tällä hetkellä lohkon toiseksi viimeisenä eli kuuluu siihen kaksikkoon, joka on varassa pudota seuraavaksi kaudeksi kakkossarjaan.. (tulokset)

18.1.2024
Takkiin tuli ottelussa Kamut-KK-Team. Tämä perinteinen ottelu käytiin nyt alkuvuodesta Loviisassaja ulkona vallitsi lumimyräkkä minkä takin ammulla olitiin yhteydessä Hyvinkääläisjoukkueeseen, oltiinko vamiina myräkäst huolimatta lähtemään ajaamaan. Rohkeasti ja varovasti ajaen kaikki meni hyvin ja ninkin hyvin että vielä voittivat kisan, joka tällä kertaa pelattiin keskiarvotasoituksinja tämä koitui kotijoukkueen kohtaloksi. Vieraat voittibvat 113 pisteellä Tulokset

4.1.2024
Henry Friman voitti Liiton joulukisan
(Uutiset)

30.12.2023
Liiton mestaruuskilpailut saatiin päätökseen ja lyhyesti voidaan todeta että menestystä tuli. Kuudesta kultamitalista 5 tuli 'kotiin, ja sen viimeisen otti KoBon Matilainen ikäryhmäluokassa. viimeine KK-Teamin kultamitalit ottivat

10.11.2023
Veteraanien valtsikan toinen kierros pelattiin Lahdessa ilman suurempaa menestystä. Tuloksien löytäminen SKL:n sivuilta saattaa voi olla hankalaa. Liiton sivuille laitoin sivun 'Tota en tiennyt'' ja siinä on vähän selitetty miten tuloksia löytyy (uyksi tapa)'. SKL:n sivuilla on sarjan kaikkien lohkojen tulokset, joten pitää selata alaspäin..
Tulokset sivulla on linkki tuloksiin.

12.10.2023
Kauden eka valtakunnansarja pelattiin kotihallissa. Mitään kovin positiivista ei  voida kirjoittaa tästä kierroksesta - toivottavasti parempaa on tulossa.

13.5.2023
Lisää voittoja KK-Teamin jäsenille liiton viimeisistä kilpailuista. Ilari Uusnäkki otto Henryn Pytyn voiton ja  Hallimestaruudenja teki samalla 8 sarjan halliennätyksen. Myöskin epävirallisen nelihenk. joukkuekisan  *Kasikisan ' voitto tuli kotiin. Joukkueessa Illu, Rolle, Gea ja Tuulikki. Ei pidä unohtaa että Illu voitti myös kauden hallirankingin.

30.4.2023
KK-Team'ille kolme ykkössijaa Loviisan avoimissa mestaruuskisoissa, A-mestaruuden vei Ilari Uusnäkki, ikäluokka yli 60 v vei Rainer Henriksson ja seura vei myös joukkuekilpailun (Tulokset)

22.4.2023
Hallissa on menossa avoimet Loviisan mestaruuskisat, ja meidän porukan hyvät tulokset  mestaruuskisassa riittivät tässä vaiheessa hyviin sijoituksiin, mutta vielä on viikko jäljellä (ks uutiset)

Seuran vaalikokous pidetään torstaina  4.5.2023 klo 17.00 keilahallilla. Kokouskutsu tulossa kohtaan 'Ajankohtaista' ja uutiset

22.4.2023
Upeita tulopksia tehtiin seuran mestaruuskilpailussa. Voiton vei R. Henriksson ja seuraavina olivat I. Uusnäkki, H. Stålström ja L. Byckling.
Tulokset

16.3.2023
KK-Team pelasi hyvin veteraanisarjassa ja säilytti paikkansa V1 sarjassa.

23.2.2023
KK-Team voitti paikallissarjan
(tulokset)

10.2.2023
Vuoden KK-Team - Games oli menestys ja hyviä tuloksia nähtiin.

Ilari ja Antonio tekivät 300:t (uutiset)

2.2.2023
Vaisu päivä veteraanien valtakunnansarjassa kotikentällä, yksi tasapeli ja vajoaminen taulukossa sijalle 5. Vielä yksi kierros Lahdessa ja lohon 2 viimeistä tippuu V2-sarjaan. (tulokset).

28.1.2023
Häbä otti kärkipaikan kun mestaruus-oakilpailu 1 käytiin kotihallissa  (tulokset)

26.1.2023
Kamut voitti Loviisassa pelatun kauden ensimmäsen veteraaniottelun 22 pisteellä (tulokset)

19.1.2023
KK-Team 1 nousi naftisti käkeen, ohitti Lo-Star G:n kahdella pisteella. Kierroksen keilajat olivat Häbä, Tuulikki ja Rainer (tulokset)

14.1.2023
Rolf Törnqvist on poissa
(uutiset)

12.1.2023
Seuralle 14 mitalia liiton mestaruuskilpailuista. Kultaisia 4 kpl, nelioisvoittoja tuli  2 kpl ja  tuplavoittojakin 2 kpl
(Tulokset)  (Uutiset)

1.1.2023
Liiton mestaruuskilpailujen alkukilpailut on käyty ja 11 mitalia on sen perusteella tulossa, lisää voi tulla kun finaalit on pelattu 12.1.2023, (tulokset  ja uutiset)

8.12.2022
Veteraanien valtsikassa Kotkassa seura ei onnistunut, vain 1 voitto viidestä pelistä, sijoitus taulukossa neljäs (tulokset)

24.11.2022
KK-Team 1 nousi roimasti kun paikallissarjan kolmas kierros pelattiin. Ykkösjoukkue nousi viidenneltä sijalta jopa kakkoseksi ja kakkosjoukkuekin nousi pykälän verran, matka kaksoivoittoon on  vielä pitkä. (tulokset).

18.11.2022
KK-Team-Cup pelattiin parin vuoden tauon jälkeen pe 18.11.2022 . Ilmoittautuneita oli 8 ja pelattiin periaatteella kahdesta häviöstä ulos. Tällä kertaa voiton vei R. Hneriksson. Toiseksi tuli K. Pappila, joka eteni finaaliin   jossa hän hävisi kaksi peliä Raineria vastaa. T. Weckman oli kolmas.
(Tulokset)

20.10.2022

Jumbosijat ovat taakse jäänyttä elämää kun  paikallissarjan toinen kierros on pelattu (tulokset)

13.10.2022

Valtakunnansarjan V1:ssä KK-Teamin lohkossa taas yksi joukkue, joka kulkee voitosta voittoon. Aikaisemminkin on oltu samassa lohkossa ja silloinkin TaKu takoi (tulokset).

8.9.2022
Kausi on alkanut mutta paikallissarjan eka kierrokselta ei ole paljon kerrottavaa, tietysti voi todeta että häntäpäässä ovat molemmat jouikkueet. Tuloslista kertoo karun totuuden