KK-Team-News

Uutisia aikajärjestyksessä vuoteen 2014 asti.


8.5.2014

Leka oli taas parempi Loviisan mestaruuskisojen joukkuekilpailussa

Loviisan mestaruuskisat on taas kerran kisattu ja otsikon mukaisesti Leka voitti taas joukkuekisan ja tällä kertaa ylivoimaisesti.
Henkilökohtaisissa sarjoissa oli kaksi ylitse muiden - nimittäin A-mestaruuden voittanut H. Stålström (KK-Team)  ja B-mestaruuden voittanut M. Huhtilainen (Lo-Star). Muut mestaruudet jaettiin seuraavasti; naiset S-B. Teelahti (KK-Team), seniorit J. Kekkonen (Leka). veteraanit H. Stålström (KK-Team).
Mitalisijoituksia seuramme sai 12 kpl jaossa olleista 18.  (Tulokset)


26.4.2015

Kimmo Valkama 300 kotihallissa

Liiton kisan viimeisenä päivänä Kimmo Valkama heitti ensimmäsen täydellisen sarjansa hallin radalla 3. Sarja oli kisan viides. Lopputulos oli 1470 ja sisälsi 50 kaatoa.
 


23.4.2015

KK-Team voitti myös CD-paikallissarjan

Lo-Star meni meni viimeiselle kierrokselle johdossa, mutta viimeisen kierroksen viimeisessä ottelussa ja sen viimeisessä ruudussa KK-Team meni ohi ja voitti sarjan kahdella raskaalla pisteellä. Lovi oli kolmas ja Leka neljäs. (Lopputilanne)


3.5.2014

Rolle vei seuran mestaruuden

Seuran mestaruuskilpailun ensimmäinen osakilpailu käytiin kotihallissa. Eka osakilpailun jälkeen Rolle oli kärjessä ja käytti tilaisuuden hyväkseen. Varsinkin sen jälken kun kolme seuraavaksi sijoittunutta kilaajaa jäi pois Mikkelireissusta. Parituloksilla Kimmo ja Toni nousivät lähemmäskärkeä, mutta muuten hyvin heittäneet Gea ja Uffe ottivat sijat kaksi ja kolme.(Tulokset)


19.3.2015

KK-Team voitti paikallissarjan

KK-Team ykkösjoukkue voitti taas paikallissarjan johdettuaan sarjaa ensimmäisestä kierroksesta lähtien. Alkukierroksilla KK-Team'n johto kasvoi tasaisesti, mutta Leka oli loppukierroksilla vahva eikä piste-ero enää kasvanut samaa tahtia. Kolmantean oli KK-Team'n kakkosjoukkue. KK-Team'n kolmosjoukkue oli sarjan viides.Viimeisen kierroksen paras joukkue oli Leka, joka voitti kaikki ottelunsa - mukaan lukien sarjavoittajan. Seuraavina olivat kolme KK-Team-joukkuetta. Henkilökohtaisissa tuloksissa koko sarjan ja myös viimeisen kierroksen parhaana pelaajan  oli Rainer Henriksson.
Lopputulokset


14.2.2015

Valtakunnansarjassa (M4) Kotkassa

Ensimmäinen peli oli hyvää tasoa ja voitto tuli sarjaa johtavasta BR:stä melkein parituloksella. Siihen voittoputki katkesi, tuli kolme tappiota ja tulokset jäivät alle 700. Ennen viimeistä kierrosta seura on sijalla 4. (Tulokset)
 


13.3.2015

Toni Paakkarinen 300 kotihallissa

Lo-Starin 1. peliviikon aikana Toni Paakkarinen heitt ensimmäsen 300:sensa hallin radalla 4. Sarja oli kisan kolmas ja kun neljännessä sarjassa tuli yhden  valitettavan tyhjän lisäksi 11 kaatoa oli sekin  sarja hyvä - 267. Lopputulos oli 1368 ja sisälsi 46 kaatoa.
 


30.10.2014

 KK-Team - Gamesin pääpalkinto Kotkaan

Kauden toisen erikoiskilpailun finaali oli lopussa tiukkaa. Alkuosasta pääsi neljä parasta jatkoon selvällä erolla. Jatkajat olivat Joni Oksanen 920, Jani Sinijärvi 898, Roland Hällsten 891 ja Ilari Uusnäkki 869. Lopussa kuitenkin järjestys muuttui ja ´järjestys oli Sinijärvi (ET) 1690, Hällsten (KK-Team) 1665, Joni Oksanen (AS) 1663 ja Uusnäkki (KK_Team) 1526.
Tarkemmin tuloksissa


8.3.2015

Naistenpäivänä naisten seuraottelu

Naistenpäivän kunniaksi järjestettiin seuraottelu, johon kutsuttiin  lähikaupunkien naisia. Kutsuun vastasivat posotiivisesti Kouvolan, Porvoon ja Kotkan naiset. Keilaajat edustivat useita seuroja (FC-Kotka, Rkm-Kotka, Pinfans, URA ja Finnair järjestäjän seuran lisäksi). Radalla olevista 16 keilaajasta kolme 'heitti itsensä 12.3.pelattavaan  loppukilpailuun, nimittäin Raija Nurminen, Pinfans, Kouvola tuloksella 1427, Nina Porvari (samasta seurasta), 1301 ja KK-Teamin Gea Tainio 1280. (Tulokset )


5.3.2015

Avausottelussa Rainer teki 299:n

Veteraanien V-1-sarja päättyi Loviisassa pelattavaan kierrokseen. KK-Team oli ylivoimainen ja voitti kaikki 5 ottelua ja vieläpä parituloksilla. Muuta ei voi sanoa - hyvin meni (kerrankin). Tulokset kertovat lisää.


3.2.2013

Seuran mestaruuskilpailun 1. osa käyty

Seuran mestaruuskilpailujen 1. osakilpailu käytiin kotihallissa oman erikoiskilpailujen yhteydessä. Kärkikolmikko oli seitsemän pisteen sisällä.Kärkeen meni Rolle tasoitustuloksella  1333 ja Häbä jäi vain neljän pisteen päähän ja kolmantana oli Rainer 3 pistettä edellisestä. Parhaan puhtaan tuloksen 1320 teki Rainer. Toinen osakilpailu käydään keväällä jossakin vierashallissa (tulokset).

 


5.-7.2.2015

Valtakunnansarjaviikko (V-1 Kuusankoskella ja M4 Valkeakoskella)

Veteraanit Valkeakoskella: Tuttu fraasi "jälkipolvelle ei jäänyt paljon kerrottavaa, viidestä ottelusta  tuli 2 voittoa ja kolme tappiota", mutta päivän paras se että kuljettaja sai porukan ehjin nahoin kotiin. Taulukossa joukkue on kolmannella sijalla eikä nousukarsintojen pelkoa ole. Toivottavasti ei tule putoamisuhkaakaan. Seuraava kierros on kotikierros, mutta sekin on monesti tuonut tuskaa - odotellaan (kierroksen 4 tulokset)

Kuusankoskella
jatkoi seuran matalalento. Neljästä ottelusta tuli vain yksi voitto. Tulokset kertovat totuuden.


15-17.1.2015

Valtakunnansarjaviikko (V-1 Talissa ja M4 Myllykoskella)

Veteraanit kävivät torstaina Talissa pelaamassa kierroksen 3 ottelut. Jälkipolvelle ei jäänyt paljon kerrottavaa. Viidestä ottelusta  tuli vain yksi voitto ja yksi tasapeli. Taulukossa seura pysyi edelleen sijalla 3 ja kauden tavoitteena voidaan pitää vain pysyminen V-1 sarjassa. Kierroksen tulokset kertovat faktat Talista, jonka kelit haukuttiin nostaviksi. 
Nyt jäädään odottamaan miten 'miehet' pärjäävät lauantaina Myllykoskella - 'tsemppiä'.

Nyt kävi niin, että myös M4:ssa sijoitus on edelleen kolmas. Kierrokselta tuli kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Toinen voitto tuli kelpo tuloksella 753. (Tulokset Myllykoskelta)

Yhteenveto  - ei ollut seurallamme loistoviikkoa.


22.11.2014

Valtakunnansarjassa (M4) seura nousi kolmannelle sijalle

Alkukierroksen muistot ovat nyt takanapäin kun kotihallissa KK-Team aloitti kahdella upealla voitolla parituloksilla 881 ja 892, vastustajina olivat Ike ja TopTeam.. Tauon  jälkeen tahti vähän rauhoittui ja BR pääsi niskan päälle. Viimeisessä pelissä kaatui Kotkan RKM. Henkilökohtaisissa tuloksissa yli parin keskiarvooilla pelasivat R. Henriksson, H. Heinonen ja H. Friman (tarkemmin tuloksissa).
 


6.11.2014

Kaksi hyvää asiaa - Häbä ja kolmospaikan säilyminen

Veteraanien valtakunnansarjan (V1)  toinen kierros pelattiin Hyvinkäällä. Otsikon mukaisesti kierrokselta jäi kaksi positiivista asiaa, Häbä oli kierroksen paras keilaaja keskiarvolla 208,8 ja seura on edelleen sijalla kolme vaikka pelit menivät selvästi alakanttiin. Vain kaksi voittoa tuli, mutta kun muut 'pelasivat sopivasti ristiin' seura on sijalla kolme vain 13 pisteen päästä kakkoksijasta, joka sinänsä ei ole tavoitteena - ykköstilaahan tavoitellaan. (Tulokset)

 


30.10.2014

Pääpalkinnot Kotkaan Hassen muistokisassa

Hassen muistokisa oli kärjen osalta korkeatasoinen. Viiden alkusarjan jälkeen jatkoon menijät, kolme ET:n edustajaa - Pasi Lahti, Oskari Marttila , Jani Sinijärvi - oli tehnyt selvää jälkeä ja jättänyt muut taakseen. Pudotuspeleissä kävi näin:
Oskari Marttila - Jani Sinijärvi  233 - 256
Pasi Lahti - Jani Sinijärvi   241 - 214
Vain Sinijävellä oli tasoitus 14 p/s
Tarkemmin tuloksissa


29.10.2014

Henry vei cupin

KK-Team cup-kisaan osallistui tänä vuonna jopa 12 keilaajaa. Kilpailtiin 'keinotekoisen' 12 keilaajan kaavion mukaisesti periaatteella kahdsta häviöstä ulos. Voiton vei Henry. Hän eteni puhtaalla pelillä loppuotteluun, jossa vastassa oli Sibbi, joka pisti hanttiin ja voitti eka sarjan, mutta Henrylle annettiin toinen mahdollisuus ja hän vei sen nimiinsä ja samalla koko skaban.    Tulokset.
 


26.10.2014

Hassen Muistokisan alkukilpailu käyty

Kolmen viikon alkukilpailussa oli suorituksia 162 kpl, mikä on vähintään tyydyttävä määrä meidän hallissamme. Oman seuran edustajia pääsi loppukilpailuun peräti 7 keilaajaa. Tulostaso nousi taas, kuten aikaisempina vuosina tähän vuodenaikaan ja nyt tarvittiin taas päälle 1300 tuloksia jotta finaalipaikka olisi taskussa (tulokset liiton sivuilla).


10.10.2014

Hassen Muistokisan ensimmäinen yhteislähtö oli Jonten heiniä

Muistokilpailu käynnistettiin hiljaisella hetkellä Hassea muistaen.

Kun kilpailu lähti käyntiin Jontte aliotti 'varovasti'.  Kimmo otti hyvän alun sarjalla 231.Tämän jälkeen Jontte löysy pelipaikan ja seuraavat sarjat olivat 255 ja 231. Kahden heikomman sarjan jälkeen hän lopetti pelinsä sarjaan 253 ja tämä riitti tasoituksilla voittoon tuloksella 1327. Seuraavina olivat Kimmo 1294 ja Olli 1291. Parhaan puhtaan tuloksen (1283) tehnyt Häbä oli tasoituksilla neljäs tuloksella 1289 kun tasoituksia oli vain 6 pistettä.

Mukaan kisaan lähti 14 keilaajaa ja tuloslista on tällainen


9.10.2014

Veteraanien valtakunnansarja kohtuulliseen alkuun

Häbän ansiosta sarja, joka pelattiin Lahdessa saatiin kohtuulliseen alkuun. Viidestä ottelusta tuli kolme voittoa ja sijoitus sarjassa on kolmas. Tuntuu siltä, että lohko on aika tasainen ja mitä vaan voi jatkossa tapahtua. Joukkueessa oli Häbän lisäksi Rainer, Henry ja Pelle (tulokset)

 

***************************************************************************************

4.10.2014       

Heinz Laaksonen on poissa

Ibland kommer aftonen hastigt och oväntat
Ibland kommer den som en befriare

Heinz Laaksonen siunattiin tänään Lapinjärvellä haudan lepoon. 14.9.2014 keskuudestamme poistunut 'Hasse' oli pitkään keilaseuramme kantavia voimia kunnes häntä vaivannut reumatismi pakotti hänet lopettamaan harrastuksensa. Hänen poismenonsa - vielä vakavamman sairauden johdosta - tuli kuitenkin kaikille yllätyksenä.

KK-Team muistaa hänet lämmöllä

************************************************************************************************************

 

 

 

 

 

 


2.10.2014

Paikallissarja hyvään alkuun

Paikallissarja on pääsyt hyvään vauhtiin. Kaksi kierrosta on pelattu ja KK-Team on mukana kolmella joukkueella. Veteraaneista koostuva 1-joukkue on tähän mennessä voittanurt kaikki ottelunsa ja ja johtaa sarjaa yli 500-sadan pisteen erolla ennen Lekaa. KK-Teamin 2-joukkue on kolmantena ja 3-joukkue viidentenä. Kolmas jopukkueella oli hyvä toinen kierros ollen siinä kolmantena. (Tulokset)


18.5.2014

Kausi kotihallin osalta paketissa - Ilari vei seuran rankingkilpailun

Ilari Uusnäkki vei toistamiseen seuran rankingkilpailun 9 pisteen erolla Raineriin


14.5.2014

Seuran vaalikokous on pidetty

Ote pöytäkirjasta:

Muut asiat 

          Harjoitusvuorot ovat ensi kaudellakin keskiviikkoisin klo 18-19.
Pelipäällikkö, joka kerää keilaajat haasteotteluihin on     R. Hällsten
Vastuuhenkilöt muista kilpailuista, tempauksista ym.:
     paikallissarja joukkue 1                                                   - I. Uusnäkki
     paikallissarja joukkue 2                                                   - T. Paakkarinen

     valtakunnanasarja                                                            -  I. Uusnäkki

     veteraanien valtakunnanasarja                                       -  P-E. Hägg

     seuran mestaruuskisat (2-osainen)                                -  K. Valkama

     erikoiskilpailut                                                                   -  P-E. Hägg
               mainokset/vain yksi pöytäkirja                              -  G. Taino

     KK-Team Cup                                                                   -  R. Hällsten

     liiton mestaruuskisat                                                         -  I. Uusnäkki

     Loviisan mestaruuskisat                                                   -  I. Uusnäkki
     seuran valvontavuorot (liiton kisoissa)                            -  P-E. Hägg

     Kymenpiirin mestaruuskilpailut                                         -  osallistuja itse

     SM-kisat                                                                              - osallistuja itse (ellei yhteislähtö)

 


8.5.2014

KK-Team hävisi kaksi mestaruutta kahden pisteen erolla - Leka oli parempi

Loviisan mestaruuskisat on kisattu ja Lekan Henrik Heinonen voitti A-mestaruuden ja hän oli myös joukkueessa, joka voitti joukkuemestaruuden. Mainitut mestaruudet vietiin selvällä erolla (2 pistettä) ennen KK-Teamin hopeamitalistia Häbä Stålström ja KK-Teamin nelimiesjoukkuetta. Rainer Henriksson otti pronssimitalin finaalissa, joka ratkaistiin vasta viimeisessä ruudussa. Toni Paakkarinen (KK-Team) voitti B-mestaruuden, Tuulikki Weckman (Salka) naisten  ja seniorimestaruuden ja Rainer Henriksson vetraanimestaruuden. (Tulokset)


3.5.2014

Kimmo vei seuran mestaruuden

Seuran mestaruuskilpailun toinen osakilpailu käytiin myös kotihallissa. Eka osakilpailun jälkeen Kimmo oli hyökkäysasemassa ja käyttikin tilaisuutta hyväkseen. Puhtaalla parituloksella 1671 (8 s. ) voitto tuli toiseksi sijoittuneeseen Ilariin 56 pisteen erolla. Pronssin nappasi Häbä, joka heitti parhaan puhtaan tuloksen 1718, mutta kun ei ole tasoituksia pronssi jäi käteen. (Tulokset)

Kisaa varjosti se, että osallistujia toiseen osakilpailuun oli vai 5 henkilöä. Onko tästä syyttäminen edellisen vuoden mestaria, jonka järjestettäväksi kisa oli. Ajatuksena oli saada lisää suorituksia kotihalliin, mutta laihaksi jäi.............


24.4.2014

KK-Team voitti myös CD-paikallissarjan

Lovin CD-joukkue oli johtanut sarjaa loppukierrokselle saakka, mutta viimeisellä kierroksella KK-Team meni kärkeen, Lo-Star-Jr sijoittui kolmanneksi.
Lopputulokset


5.4.2014

Miesten M4-valtakunnasarjan viimeinen kierros pelattiin Tikkurilassa

KK-Team oli kierroksen paras joukkue voittettuaan kaikki ottelunsa ja ero kakkoseen oli 222 pistettä. Lopputilanteen taulukossa seura on kolmantena - siitä on hytvää jatkaa ensi kaudella. Joukkueessa heittivät tällä kertaa Rainer, Leena, Kimmo ja Henkka. (Tulokset)


7.2.2013

KK-Team- Games voitto Kimmolle

Kimmo Valkama oli hyvässä vireessä oman kisan finaalissa. Neljän alkusarjan jälkeen hän oli n. 25 pisteen johdossa ennen Raineria. Mies miestä vastaan peleissä Rainer oli mennä ohi, mutta viimeisessä pelissä Kimmo pystyi voittamaan Rainerin ja otti siten kisan voiton. Sijat kolme ja neljä menivät Kotkaan - tarkemmin tuloksissa.


30.3.2014

Veteraanien SM-kilpailut päättyivät Imatralla

Seura osallistui yhdellä joukkueella (Häbä, Rainer, Gea ja Pelle). Häbä oli alkukilpailun neljäs (osallistujia 1087 kpl) , mutta ei pystynyt osallistumaan loppukilpailuun. Parimieskisassa Häbä ja Rainer sijoittuivat viidenneksi (joukkueita 459 kpl)  ja joukkuekilpailussa (4-henk.) sijoitus oli neljästoista (joukkueita 204 kpl). Ei huanooo!


14.3.2014

Rainerille kolmas täysosuma

Rainer Henriksson oli huimassa iskussa KK-Team-Gamesin erikoiskilpailussa ja seuraottelussa Porvoon Nikeä vastaan. Heti eka sarjaan hän tehtaili 12 perättiskaatoa ja muutama ennätys syntyi samantien. Alku tietysti sivuaa kakkosradan rataennätystä ja hallissa tehdyn yhden sarjan ennätystä. Tämän lisäksi lopputulos 1538 on Rainerin oma ennätys ja seuran sarjaennätyslista meni uusaiksi. Sarjat olivat 300, 235, 266, 246, 245 ja 246. Kaatoja oli 52 kpl kuudessa sarjassa. Mainittakoon vielä ettei koko pelissä ollut yhtään tyhjää ruutua!!!! (Mihin niitä tarvitaan?)

15.3.2014

Miesten M4-valtakunnasarjassaviides kierros Kuusankoskella

KK-Teamin joukkue jatkaa sijalla kolme valtakunnansarjassa. Kuusankoskella tuli kaksi voittoa ja kolme tappiota. Maukas voitto tuli kärkijoukkueesta Valtti. Mukana olivat Ilari Toni, Kimmo ja Henkka. Ilarin kierroksen keskiarvo oli päälle parin (204.4)


14.3.2014

Häbä Imatralla veteraanien loppukilpailuun

Herbert Stålström heitti upeasti Imatralla veteraanien SM-kilpailujen alkukilpailussa. Tulos oli siihen mennessä kaikkien (837 suoritusta) paras. Koska Häbällä on vain 6 tasoituspistettä hänen edellä ovat vielä kaksi kilpailijaa joiden tasaoitukset ovat päälle sadan. Kaatoja tuli jopa 52 kappaletta kuuteen sarjaan!!

Häbän matkassa oli myös Rainer, Gea ja Pelle. Häbän ja Rainer parijoukkuesijoitus oli erän päätyttyä neljäs ja nelihenk.joukkueen sijoitus 9. Vielä tilanne muuttuuu... Palataan niihin kun alkukilkpailu on päättynyt 23.3.2014.


8.3.2014

Jontte voitti tasokkaan tempauksen

Jouni Kekkonen (Leka) tuli ja näytti ahkerimille keilaajille miten iltakeleissä heitetään. Kahden sarjan tulos oli 464 ja ero kakkoseen Ilariin oli kolme pistettä ja Pelle jäi hänestä 15 pistettä.
Alkukilpailussa oli 70 suoritusta. Iltapäivällä hallissa oli niin hiljaista, että tempauksen järjestämistä seuraavalla kaudella kannatta pistää harkintaan. Tempauksen tulokset.


6.3.2014  KK-Team voitti paikallissarjan

KK-Team johti ensimmäisestä kierroksesta lähtien paikallissarjaa ja voitti sen loppujen lopuksi aika suurella marginaalilla vaikka yhteensattumien takia joukkue pelasi viimeisen kierroksen vajaamiehisenä. Lopputuloksissa kärkikolmikko oli KK-Team,  Leka-86 ja Salka. Kauden aikana ykkösjoukkueessa on pelannut Rainer, Ilari, Häbä, Rolle ja viimeisellä kierroksella myös Toni. Kakkosjoukkue lopetti kauden hienosti ollen kierroksen kolmanneksi paras joukkue ja sijoittui  sarjataulukossa viidennelle sijalle.
Lopputulokset


6.3.2014

KK-Team'n veteraanit jatkavat V2-sarjassa

...koska karsinnat eivät mennyt putkeen. Järvenpäässä joukkue pelasi vain keskinkertaisesti - jos sitäkään - eikä päässyt karsintalohkon kolmen parhaan joukkoon. Lohkossa oli 7 joukkuetta ja sijoitus oli viides kahdella voitolla kuudesta ottelusta. Pisteissä olisi pitänyt saada n. 120 enemmän, mutta kun ei niin ei. Tulokset kertovat sen mitä kirjoittaja ei halua tuoda esille.


8.2.2014

Miesten M4-valtakunnasarjassa toinen kotikierros

Kotikierros ei miehiltäkään sujunut ihan odotetusti kotihallissa. Kolme voittoa ja kaksi tappiota kokenut joukkue on taulukossa edelleen kolmantena. Kierros alkoi upeasti parituloksella 866, mutta sen jälkeen joukkueen pelivire tasaantui. (Tulokset.)


6.2.2014

KK-Team lohkovoittoon ja karsintaan

Veteraanien V2-valtakunnansarjan päätöskierros ei sujunut pelillisesti kovin hyvin, mutta KK-Team voitti kuitenkin lohkonsa ja pääsee sitä kautta karsimaan noususta V1-sarjaan. Kotihallissa tuli kolme voittoa ja kaski tappiota ja oli kierroksen neljänneksi paras joukkue, tai sanotaan kolmanneksi huonoin! Kotihallin etua ei näköjään ollut. Tuloslista kertoo karun todellisuuden.


12.12.2013

KK-Team 1:lle kauden eka tappio paikallissarjassa

Seuran ykkösjoukkue jatkaa edelleen sarjan kärjessä vaikka koki kauden eka tappion. Joukkueen 'musta'  hetki (652 pistettä!) tuli pelissä LoVi:n ykkösjoukkuetta vastaan, LoVi sai 725 pistettä. Sarjataulukossa piste-ero kakkosena olevaan Salkaa on jo 1373 pistettä, kolmantena on Leka vain 8 pistettä Salkasta. Kakkosjoukkuella oli synkkä ilta, voitto tuli vain 'haamu'-joukkuetta vastaan, eli vastustajaa ei siinä ottelussa ollut.
Mainittakoon vielä, että Rainer pelasi ottelut 230 keskiarvolla! (Tulokset)


23.1.2014

Rainer toiseksi liiton talvikisan tasokkaassa finaalissa

Liiton talvikisan loppukilpailu oli kovatasoinen. Ilman 1300-tulosta ei ollut asiaa kymppisakkiin. Kilpailu alkoi Ilarin 299-sarjalla, joka on seuran uusi yhden sarjan ennätys. Toisessa sarjassa AS:n Mika Oksanen yritti myös täysosumaa, mutta päätyi samaan 299! Tämän jälkeen yleisö ei kovin paljon reagoinut vaikka tuli sarjoja, joissa oili 11 kaatoa. Rainer heitti koko ajan tasaisesti ja hyvin päättäen loppukilpailunsa 279-sarjaan, jolla hän sijoittui toiseksi tuloksella 1465, joka ei kaukana ollut hänen omansa seuran ennätyksestään. Kilpailun voitti kuitenkin Mistralin Jarmo Sinilaakso tuloksella 1517. Yli 1400-tulkosia heittivät myös seuraaviksi sijoittuneet Lekan Henrik Heinonen ja BR:n Jukka Hurtta. KK-Teamilla oli viisi miestä kymppisakissa. Tarkemmat tulokset löytyvät liiton sivuilta.


18.1.2014

Valtakunnansarjassa pelkkiä voittoja Lahdessa

M-4-valtakunnansarjakierroksella KK-Team voitti kaikki ottelunsa ja nousi lohkossaan kolmanneksi. Joukkue voitti lohkon kärjessä olevan kotijoukkueenkin, mutta oli kierroksen toiseksi paras kun lasketaan saavutettu pistemäärä. Joukkueessa pelasivat Ilari, Rainer, Toni ja Henkka. (Tulokset)


16.1.2014

Veteraanien valtakunnansarjassa KK-Team kasvatti johtoaan

Sarjan kolmas kierros pelattiin Tikkurilassa ja KK-Team oli kierroksen paras joukkue neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla.. Seuran johto on 427 pistettä ennen viimeistä kierrosta joka pelataan  kotihallissa helmikuussa. Ei kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa!!
Peleistä tarkemmin tuloslistassa.
 


2.1.2014

KK-Team otti melkein kaiken liiton mestaruuskisoissa

Ilari ja Rainer ottivat kaksoisvoiton A-mestaruuskamppailussa, Toni voitt B-kisan. Veteraaneissa tuli kolmoisvoitto. Joukkuekisoissa tuli sekä A että B-kilpaiululuokissa voitto 4-mj-kisassa ja tuplavoitto 2-mj-kisassa. Ainoat kultamitalit, jotka menivät toiselle seuralle oli naisten ja senioreiden kullat, jotka nappasiTuulikki Weckman Salkasta. (Lue tarkemmin tuloslistasta.)


12.12.2013

KK-Team jyrää paikallissarjan kärjessä

Seuran ykkösjoukkue jatkaa edelleen sarjan kärjessä voitettuaan kaikki kolme ottelua. Kakkosjoukkue sai kaksi voittoa ja kierroksen kolmanneksi paras. Ykkösjoukkueen Häbä oli kierroksen ylivoimaisesti paras pelaaja ja heitti toisessa ottelussa sarjan 290, eka ruudussa oli paikko ja sen jälkeen puhdas kaatorivi loppuun saakka. Illan keskiarvo hän ellä oli 243,33 .  (Tulokset)


19.10.2013

Miesten valtakunnansarjapelit jatkuivat kotihallissa kahdella voitolla

Nyt on pakko sanoa, ettei onnetar  ollut kotijoukkueen puolella. Ainahan tulee myös niukat häviöt, mutta harvoin tänään nähdyllä tavalla. Ensimmäisessä pelissä tuli ylivoimainen voitto parituloksella, mutta sen jälkeen alkoi tökkiä - 'uutyyrin' tavalla. Toinen ottelu hävittiin vaivaisella kolmella pisteellä eikä seuraavissakaan  peleissä onnetar suosinut. Yhdellä keilaajalla jäi eräässä sarjassa peräti 6 kertaa 10-keila pystyyn sekä kerran 7 - 10 reikä ja tässä ruudussa kahdella toisellakin oli samankokoinen reikä. Kun tämän jälkeen tulee niukka häviö ei¨'naaarata'. Ei ruveta nyt selostamaan  - viimeisessä pelissä tuli onneksi 'niukka' voitto, mutta tulokset kertovat tosiasiat. Taulukossa joukkue on neljäntenä.
 


21.11.2013

KK-Team jatkaa paikallissarjan kärjessä

Seuran ykkösjoukkue jatkaa vakuuttavasti ja kasvattaa eroa muihin. Kakkosjoukkue - sanotaan vaan että sekin oli mukana mutta ilman sen suurempaa menestystä. (Tulokset)


14.11.2013

Veteraanit antoivat uusille paidoille kyytiä

KK-Team pelasi upeasti veteraanien valtakunnasarjan toisella kierroksella Heinolassa ja nousi lohkonsa kärkeen. Saldona oli neljä voittoa parituloksilla(!) ja yksi niukka tappio. Henkilökohtaisissa tuloksissa kärkikolmikon muodostivat Rainer, Henry ja Herbert kaikilla puhdas keskiarvo reilusti yli parin. Pelle vain säesti. Kierroksen tulokset kertovat lisää.


6.11.2012

KK-Team-cupin voiton otti Rolle

Cup-kilpailuun osallistui tänä vuonna10 seuran jäsentä. Kilpailussa Rolle, alkukankeuden jälkeen, eteni puhtaalla hyvällä pelillä loppuun saakka ja finaalissa vastassa oli Toni, joka siihen asti oli edennyt tappoitta. Kun Rolle voitti ensimmäisen loppuottelusarjan tuli vielä ratkaiseva toinen sarja. Pelihän pelattiin kahdesta häviöstä ulos-periaatteella. Rolle oli tänä vuonna omaa luokkaansa. (Tulokset)


19.10.2013

Miesten valtakunnansarjat alkoi Kuusankoskella kahdella voitolla

KK-Teamin miesten valtaunnansarjapelit eivät ehkä käynnistyneet ihan aiotulla tavalla. Mutta tulihan kaksi voittoa ja piste-ero ei päässyt kasvamaan kovin isoksi kiitos voitosta sarjaa johtavasta IKE:stä! Seura on taulukossa viidentenä. Joukkueessa oli Ilari, Toni, Kimmo ja Henkka. Tilanne ja tulokset.
 


17.10.2012

Voitosta voittoon

Paikallissarjan toinen kierros oli seuralle menestys. Molemmat joukkueet voittivat kaikki ottelut, kun eivät pelanneet toisiaan vastaan. Joukkueet olivat toisen kierroksen kaksi parasta joukkuetta. Kakkosjoukkue nousi kaksi pykälää ylöspäin taulukossa, mutta ykkösjoukkue ei pystynyt samaan, mutta jatkaa silti kärjessä. Kierroksen ylivoimaisesti paras keilaaja oli Ilari Uusnäkki keskiarvolla 220 ja risat. Tulokset kertovat kaiken.
 


10.10.2013

Veteraanien valtakunnansarjat käyntiin

KK-Team aloitti valtakunnansarjapelit kohtuullisesti ja on alkukierroksen jälkeen toisena vain 42 pistettä johtavaa Vantaan RKM:n takana hyvissä hyökkäysasemissa. Viidestä pelistä tuli vain kolme voittoa, mutta todettakoon heti että voitot menivät niin paljon ristiin ettei kukaan saanut niitä enemmän. Meillä on 'liian nuoria veteraaneja', koska ikälisien takia hävittiin niukasti kaksi ottelua. Ja sitten vielä tuon joukkueen huonoimman sarjan tiputtaminen pois ei ollut meidän eduksi. No jaa ei purnata - pelataan jatkossa sen mukaisesti! Joukueessa oli Häbä, Pelle, Henry ja Rainer. Tilanne ja tulokset.
 


12.9.2013

KK-Team kärkeen paikallissarjassa

Seura on mukana kahdella joukkueella, mutta eka kierroksella ei kakkosjoukkuetta saatu kasaan ja joutui pelaamaan kolmella keilaajalla - sen arvaa miten siinä kävi. Ykkösjoukkue pelasi kuitenkin sen verran hyvin, että ylsi kärkisijalle. Tulostaso oli 'alkukauden tasoa' ja löytyy tulokset-sivun kautta.


19.5.2013

Kaudelle upea päätös

Ei olisi kausi seuran kannalta  voinut päättyä paremmin. Viimeisistä kisoista kaikki palkintosijat tulivat seuran jäsenille. Hallimestaruuskisassa kärkikolmikko oli Ilari, Rolle ja Fredrik ja 'Henryn Pytty'-kisassa vastaavasti Ilari, Kimmo ja Rolle sekä seuraavina vielä Häbä ja Fredrik. Katsokaa!!

Sij. Nimi                    Seura         Liitto          Tulos   (tas)     (x)
1. Ilari Uusnäkki       KK-Team   Loviisa      1872    (48)    (62)
2. Roland Hällsten   KK-Team   Loviisa      1813   (216)   (46)
3. Fredrik Kåll          KK-Team   Loviisa      1737   (280)   (41)
4. Göran Lindqvist   Futura BC Järvenpää 1730   (144)   (42)
5. Henrik Heinonen  ET              Kotka         1725    (24)    (56)
6. Herbert Stålström KK-Team Loviisa       1711      (0)    (54)


Henryn Pytty
Sij. Nimi                     Seura        Liitto          Tulos   (tas)    (x)
1. Ilari Uusnäkki        KK-Team  Loviisa      1872    (48)   (62)
2. Kimmo Valkama  KK-Team  Loviisa      1825  (104)   (47)
3. Roland Hällsten    KK-Team  Loviisa      1813  (216)   (46)
4. Herbert Stålström KK-Team  Loviisa      1766      (0)   (55)
5. Fredrik Kåll           KK-Team  Loviisa       1737  (280)   (41)
6. Göran Lindqvist    Futura BC Järvenpää 1730  (144)   (42)

Rankingkisa Ilarin heiniä

Näihin kisoihin päättyi myös seuran rankingkisa ja sen vei tänä vuonna Ilari Uusnäkki (Tulokset)


8.5.2013

KK-Teamin mitalit Loviisan mestaruuskisoista

Seuralla oli jopa neljä miestä A-finaalissa ja kaksi B-finaalissa, mutta mitalin otti vain R. Henriksson ja väri oli pronssinen. Mestaruuden vei Henrik Heinonen  Jony Sandvikin ottaessa hopeaa.
Veteraaniluokassa tuli kaksoisvoitto R. Henrikssonin ja H. Stålströmin toimesta. Naisissa G. Tainio otti pronssimitalin ja nelimiesjoukkue Rainer, Häbä, Ilari ja Kimmo ottivat kultamitalin. Yleisesti ottaen seura pärjäsi kisoissa erittäin hyvin. (Tulokset)
7.5.2013

Puheenjohtajaksi valittiin Ilari Uusnäkki

Vuonna 2002 seuran puheenjohtajaksi valittu Leena Hägg halusi luopua tehtävästä ja luovuttaa johtopaikan nuoremmalle. 7.5.2013 pidetyssä vaalikokouksessa valittiin seuralle uusi puheenjohtaja ja hän on Ilari Uusnäkki. Myös johtokuntaan tuli nuorta verta kun siihen valittiin Roland Hällsten ja Fredrik Kåll, 'vanhoina' jatkavat Gea Tainio ja Rainer Henriksson. Sihteerinä jatkaa P-E. Hägg ja rahastonhoitajana C. Hansson.


20.4.2013

Pelle vei seuran mestaruuden

Seuran mestaruuskilpailun toinen osakilpailu käytiin Myllypuron keilahallissa. Eka osakilpailun jälkeen kärjessä ollut Pelle piti pintansa ja kuuden sarjan puhtaalla tuloksella 1238 voitto tuli toiseksi sijoittuneeseen Kimmoon 158 pisteen erolla. Pronssin nappasi edellisen kauden mestari Ilari. Reissulla oli mukana 10 keilaajaa ja kannustusporukka. (Kilpailun tulokset).

 


6.4.2013

KK-Team sijoittui neljänneksi valtakunnansarjassa

Valtakunnansarjan viimeinen kierros pelattiin Järvenpäässä. KK-Team otti kolme voittoa ja oli kierroksen kolmanneksi paras joukkue.  Lopullisessa taulukossa joukkue sijoittui neljänneksi. Mukana kierroksella olivat Ilari, Toni, Kimmo ja Fredrik.  Aikaisempiin kierroksiin ovat osallistuneet myös Gea, Roland, Rainer, Rasmus ja Pelle.  (Tulokset).
 


14.2.2013  KK-Team voitti paikallissarjan

KK-Team johti ensimmäisestä kierroksesta lähtien paikallissarjaa ja voitti sen loppujen lopuksi aika suurella marginaalilla. Vimeisen pelikierroksen ensimmäisessä ottelussa  joukkue heitti huimaavan tuloksen 946 puhtaana. Mainittakoon että siinä pelissä joukkueella oli vain kaksi tyhjää (P:n tekemää) ruutua. Lopputuloksissa kärkikolmikko oli KK-Team,  Salka ja  Leka-86. Kauden aikana joukkueessa on pelannut Rainer, Ilari, Häbä, Toni ja Pelle. Seuran kakkosjoukkue sai viimeisellä kierroksella kaksi voittoa ja on sarjataulukossa kuudennella sijalla.
Tulokset tulossivuilla ja kuva.


9.2.2013

Kaksi uutta jäsentä seuraan

Seuraan liittyi tänään kaksi uutta jäsentä - Roland Hällsten ja Fredrik Kåll - ja tämä on miellyttävä uutinen. Vaikka rekisteröityjä jäseniä on ollut 16 kappaletta joukkueiden kasaaminen seuraotteluihin, paikallis- ja valtakunnansarjapeleihin on usein ollut ongelmallista. Useimmiten on ollut yhdestä tai kahdesta keilaajasta kiinni joten kahden uuden jäsenen mukaantulo on tervetullutta. Tulevalla kaudella osallistuminen paikallissarjaan kahdella joukkueella on ehkä helpompaa?


9.2.2013

KK-Team kotihallissa kierroksen paras - kyseessä valtakunnansarjan 4. kierros

Viidestä pelistä saatiin neljä voittoa mutta hävittiin niukasti Jyrälle. Taulukossa seura on edelleen sijalla neljä, mutta erot edellä oleviin on jonkin verran pienentyneet. Järvenpään JBT näyttää olevan karkuteillä (tulokset).
 


7.2.2013

KK-Team- Games voitto Häbälle

Herbert 'Häbä' Stålström oli ylivomainen tämän vuoden kisassa. Neljän alkusarjan keskiarvo oli yli 230 pistettä ja sillä hän meni mies miestä vastaan peleihin n. 30 pisteen johdossa. Kun loppusarjatkin olivat samaa luokkaa ja kun hän keräsi melkein maksimimäärä bonuspisteitä ( kaksi voittoa ja yksi tasapeli) hän voitti  koko skaban n. 130 pisteen erolla BR:n Jukka Hurttaan. Kisan kolmas oli LoVin Timo Schroderus ja neljäs ET:n Henrik Heinonen (tulokset).
 


3.2.2013

Seuran mestaruuskilpailun 1. osa käyty

Seuran mestaruuskilpailujen 1. osakilpailu käytiin kotihallissa oman erikoiskilpailujen yhteydessä. Kärkeen meni (pitkästä aikaa) Pelle tasoitustuloksella  1414 ja Raimo jäi vain  vain kahden pisteen päähän. Parhaan puhtaan tuloksen 1328 teki Häbä, Pellen tuloksen ollessa 1324. Toinen osakilpailu käydään keväällä jossakin vierashallissa (tulokset)


27.1.2013

Ilarin 300-huuman yhteydessä..

... jäi tilastokelpoiset sarjaennätykset huomioimatta. Ilari nimittäin teki samassa kisassa (18.1.2013) seuran kahden ja kolmen sarjan ennätykset 558 ja 792. Tätä ei edes kanssakilpailija ja tilastojen ylläpitäjä siinä vaiheessa tajunut - sori. (Ks. tilastot)

 


26.1.2013

Rainer voitti tasokkaan tempauksen

Järjestävän seuran Rainer Henriksson voitti tämän vuoden tempauksen hyvällä tuloksella 483. Toisksi tuli vielä rekisteröitymätön keilaaja Rolle Hällsten tuloksella 475. Parituloksiin ylsi 6 keilaajaa (Tulokset)

 


18.1.2013

Ilari Uusnäkki 300  kotihallissa

Seuramme Ilari Uusnäkki teki nyt sen mitä häneltä jo jonkin aikaa on odotettukin. Radalla 2  hän heitti täysosuman, joka oli kisan toinen sarja. Lopputulos oli myös upea 1402 ja kaatojen määrä oli 44 kappaletta. 300-sarja oli Ilarin ensimmäinen. Edellisenä iltana Ilari heitti 2-radalla sarjan 280, joka näköjään oli enne tulevasta??
 


29.11.2012

Paikallissarjan 4. kierros ykkösjoukkueelle tuskallinen

Kuudensadan pisteen sarjajohto hupeni huimasti kun ykkösjoukkueen peli ei kulkenut. Vain yhdellä voitolla (kolmesta pelistä) ja huonohkoilla tuloksilla ei voi parempaa odottaa. Kakkosjoukkue otti sentään kaksi voittoa ja pysyi taulukossa kuudentena. (Kierroksen tulokset).

 


21.11.2012

Valtakunnansarjan 2. kierros Hyvinkäällä antoi vähän toivoa paremmasta (?)

Viidestä pelistä saatiin kolme voittoa ja taulukossa sijoitus parani yhdellä. Neljäs sija on vain 64 pisteen päässä.  Pelaamassa olivat Ilari, Rainer, Toni ja Pelle. Tulokset tulossivulla.

 


22.11.2012

Kimmo Valkama voitti LoVi-Turnauksen finaalin

Kimmo Valkama ylsi mahtavaan voittoon LoVi-Turnauksen finaalissa. Tulos tasoituksin oli 1495. Vaikka viimeinen sarja oli heikoin hän piti koko kisan aikana hallussaan olleen piikkipaikan niukasti 3 pisteen erolla AS:n Niko Oksaseen. Kolmas oli päivän parhaan puhtaan tuloksen tehnyt Jukka Hurtta (tulokset). Samalla Kimmo teki oman ennätyksensä 1279. Sarjat olivat 223, 234, 234, 210, 213 ja 165. (Tulokset liiton sivulla.)


24.10.2012

KK-Team-cup keräsi porukan kasaan - Häbä voitti

Perinteinen cup-kilpailuun osallistui kiitettävästi jopa 12 seuran jäsentä. Kilpailu oli tiukka loppuun saakka ja ratkesi vasta viimeisessä ruudussa Häbän hyväksi. Häbä oli edennyt finnaaliin ilman tappioita, joten hänellä olisi ollut varaa hävitä ensimmäisen sarjan, koska pelitapa oli kahdesta häviöstä ulos. Finaalivastustaja oli Raimo. Tulokset tulossivulla.


21.10.2012

...ja sellainen oli myös valtakunnansarjan 1. kierros Lahdessa

Viidestä pelistä ei herunut voittoja joten häntäpään valvojana seura odottaa toista kierrosta, joka pelataan Hyvinkäällä 24.11. Pelaamassa olivat Ilari, Rainer, Toni ja Rasmus. Tulokset tulossivulla.


18.10.2012

Paikallissarjan 2. kierros oli tuskien taival

....mutta niinhän se oli muillekin. Vaikka ykkösjoukkueen pelituloksien keskiarvo oli vain 665 pistettä, joukkue oli kierroksen 'paras'. Ero kakkoseen Salkaan oli vain 14 pistettä kun lasketaan kaadetut keilat. Kierroksen kolmas oli Leka 64 pistettä perässä. KK-Team jatkaa taulukon kärjessä ja ero kakkoseen LoVi I:een 366 pistettä. Salka nousi kakkoseksi. KK-Teamin kakkosjoukkue voitti toisella kierroksella yhden pelin ja on sijalla 7 taulukossa.
 


27.9.2012

Paikallissarjan alku parempi kuin aikoihin

Paikallissarja on viime vuosina alkanut vaisusti, mutta tänä vuonna eka kierros meni kohtuullisesti. Vaikka tulostaso ei ollut kovin hyvä niin seura otti kolme voittoa ja on eka kierroksen jälkeen kärjessä 142 pisteen erolla Lovi:n ykkösjoukkueeseen. Kolmantena on Leka. KK-Teamin kakkosjoukkue on sijalla seitsemän ja tulee sieltä todennäköisesti vielä nousemaan ylöspäin sarjassa.
 


8.8.2012

Syyskokous

Ilahduttavan monta jäsentä saapui seuran  syyskokoukseen Laivasillan kahvilaan, jossa keskusteltiin tulevan kauden toiminnasta. Tärkeimmät päätökset olivat vastuuhenkilöiden valinta alkavaa kautta varten. (Ks. vastuuhenkilöt)
 


23.5.2012

Vaalikokous

Seuran vaalikokous pidettiin vain muutaman jäsenen läsnäollessa. Suuriin muutoksiin ei ollut mahdollisuuksia. Puheenjohtaja jatkaa kunnes tulee 'kunnon kokous' tai ylimääräinen kokous. Hallitukseen ehdotettiin/valittiin Ilari Christerin tilalle. Valtakunnansarjaan päätettiin ilmoittautua, samoin paikallissarjaan kahdella joukkueella ja keväällä CD-sarjaan. Erikoiskisa pidetään, tempauksesta voidan keskustella syksymmällä ja anoa uudella hakemuksella liitolle. Seuran mestaruuskisa on taas kaksiosainen. Eka osa oman kisan yhteydessä ja Ilari ehdottaa missä toka osa käydään (halli missä on pukuhuone).
Toimihenkilöitä ei voitu valita, joten päätettiin pitää syyskokous elokuussa - mahdollisesti 'rannalla' - ja täällä tehdään ne 'kovat' valinnat.

 


20.5.2012

Rainer vei seuran rankingkisan

Seuran rankingkisan voitti tänä kautena Rainer Henriksson. Yhdeksästä osakilpailusta Rainer keräsi  63 rankingpistettä. Saman verran sai myös Ilari Uusnäkki, mutta Rainerilla oli ykkössijoja 4 kpl Ilarin kahta vastaan.  Häbä oli kisan kolmas.
 


10.5.2012

Loviisan mestaruuksia kotiin

Loviisan keilamestaruudet ratkottiin 10.5.2012 ja seuralle tuli neljä mestaruutta. H. Stålström voitti A-mestaruuden ja seniorimestaruuden, R. Henriksson voitti veteraanimestaruuden. Lisäksi seura voitti joukkuemestaruuden. Tarkemmat tulokset ovat liiton sivulla.
 


24.3.2012

Ilari Uusnäkki piti pintansa

Seuran mestaruuskilpailujen 2. osakilpailu käytiin Myyrmäen keilahallissa ja reilussa johdossa jo ensimmäisen osakilpailun jälkeen ollut Ilari piti pintansa ja voitti seuran mestaruuden. Toiseksi nousi Pelle ja Häbä oli kolmas (tulokset).
 


16.3.2012

Rainer  Henrikson teki seuraennätyksiä

Rainer oli vedossa kotihallissa ja teki upean tuloksen kuuteen sarjaan. Lopputulos oli 1487 (keskiarvo 247,8) ja kaatoja tuli 51 kappaletta. Tulos on seuran kuuden sarjan ennätys. Välituloksena syntyi myös uusi kolmen sarjan ennätys 748.
 


16.3.2012

Ritva Laaksonen on poissa

Sydän uupunut levon sai,
valkeni ikuinen sunnuntai.

Ritva Laaksonen siunattiin tänään Lapinjärvellä haudan lepoon. Runsas viikko sitten keskuudestamme poistunut Ritva oli 1990-luvulla seuramme mainetta ylläpitänyt keilaaja, joka muun muassa oli mukana hankkimassa kaksi perättäistä Suomen Seura-Cup-mestaruutta. Hän edusti seuraamme ja työpaikkaansa maineikkaasti sekä kotimaassa että ulkomailla.

KK-Team muistaa hänet lämmöllä


23.2.2012

'Poika' tuli kotiin

Liiton paikallissarja päättyi KK-Teamin ylivoimaiseen voittoon. Ero kakkoseen - Salka - oli melkein tuhat pistettä. Kolmas oli Leka-86. Seura oli ensimmäisen kierroksen jälkeenhienoisessa taka-ajoasemassa, mutta nousi sitten kärkeen ja kasvatti tasaisesti eroa muihin. Ks. tulokset.
 


5.1.2012

KK-Team hyvin esillä liiton mestaruuskisoissa 5.1.2012

Liiton mestaruuskisojen finaalit pelattiin 5.1.2012. A-mestaruuden voitti Rainer ja Pelle oli kolmas. Naisten puolella Leena B. oli pronsiilla. Ilman erillistä finaalia käydyissä veteraanien ja senoireiden kilpailuissa Rainer ja Häbä ottivat hopeamitalit. A-joukkuekilpailussa seura otti 4-miesjoukkueiden kultamitalin (Rainer, Häbä, Ilari ja Pelle) ja 2-miesjoukkueiden hopean (Rainer ja Häbä) sekä pronssin (Ilari ja Pelle). B-joukkuekilpailun 4-mies tai nelihenkkisassa seura sai pronssisen mitalin (Gea, Leena, Pera ja Kimmo). Tulokset kokonaisuudessaan liiton sivuilla.


17.11.2011

Paikallissarjan toinen kierros meni upeasti

Toisella pelikierroksella seuran 1-joukkue voitti kaikki ottelut ja pelien keskiarvo meni päälle parin. Vedossa tänään olivat Rainer keskiarvollaan 227 ja Häbä - 218. Myös Ilarin ja Hassen (KK-Team 2) keskiarvot olivat hyvät -192. Kierroksen jälkeen KK-Team 1 nousi kärkeen ja ero toisena olevaan Lekaan on nyt 409 pistettä. Salka nousi kolmanneksi (tulokset). Kakkosjoukkue, jossa pelasivat myös seuran 'uudet' jäsenet voitti yhden ottelun.


20.10.2011

Rintamalla ei mitään uutta

Ilarin voittokulku jatkuu. Viime aikoina seuramme riveissä pelaava kaveri on lähes lyömätön. KK-Team-Gamesin finaali pelattiin 20.10.2011 ja sen hän voitti ylivoimaisesti. Seuraavina olivat Jony Sandvik, Henrik Heinonen ja Pentti Kärnä (tulokset). Ilman seuranvaihtoja (Ilari KK-Teamille ja Henkka ET:lle) LoVi olisi miehittänyt neljä ensimmäistä paikkaa.


19.10.2011

Ilari Uusnäkki vei cupin

KK-Team cup-kisaan osallistui tänä vuonna jopa 10 keilaajaa. Kilpailtiin 'keinotekoisen' 12 keilaajan kaavion mukaisesti ja voiton vei Ilari. Tulokset.


15.10.2011

Ilari Uusnäkki kärkeen

Seuran mestaruuskilpailujen 1. osakilpailu käytiin kotihallissa oman erikoiskilpailujen yhteydessä. Parhaan ja erinomaisen puhtaan tuloksen 1319 heitti Häbä, mutta Ilari meni kuitenkin piikkipaikalle ennen toista osakilpailua, joka käydään joskus jossakin (muualla). Ilarin ja Häbän kaula muihin on jo aika iso -  tutkikaa itse tuloksista.


13.10.2011

Lisää jäseniä seuraamme

Neljä uutta jäsentä on taas saatu seuraamme. Rekisteröityjen joukkoon liittyvät Kenneth Tallbeg ja Kristian Uusnäkki. Lisäksi saimme kaksi junioria, Robert Tallberg ja Jesse Kontinen. Nämä juniorit eivät vielä tässä vaiheessa rekisteröityneet, mutta sekin onnistuu heti kun juniorit ovat siihen valmiit.
Myös Kimmo Valkama on liittynyt seuraamme ja hänet on laitettu rekisteröityjen joukkoon ja hän voi näin ollen kilpailla virallisissa kisoissa.


29.9.2011

Paikallissarjan alku parempi kuin aikoihin

Paikallissarja on viime vuosina alkanut vaisusti, mutta tänä vuonna eka kierros meni kohtuullisesti. Kolmesta pelistä tuli kaksi voittoa ja taulukossa seura on kolmantena vain 37 pistettä LoVin 1-joukkuetta perässä. Väliin mahtuu Leka-86, joka on vain neljän pisteen päässä LoVista. Sarja jatkuu marraskuussa.


16.8.2011

Seuran nettisivuille uusi osoite

Seuran nettisivut ovat olleet Kuormalavakeskuksen 'domainilla' ja siitä syystä pitkä osoite on ollut vaikeasti muistettavissa. Kuormalavakeskuksessa tapahtuvien muutoksien takia KK-Team hankki uuden osoitteen. Tämä tulee olemaan www.kk-team.net ( virallisesti http://www.kk-team.net ). Ns. domaini avautuu meille lähipäivinä. 'Vanhassa paikassa pidetään toistaiseksi näkyvissä vain etusivu, jossa on muistutus uudesta osoitteesta ja linkki suoraan uuteen paikkaan. Tämä sen takia, että 'satunnaiset kävijät' löytäisivät meidät myös tulevaisuudessa.
 


1.7.2011

Kaksi uutta jäsentä seuraamme

Toni Paakkarinen ja Ilari Uusnäkki siirtyivät kauden alussa seuraamme. Heille sanomme tervetuloa. Ko herrat ovat keilanneet aktiivisesti ja toivottavasti tämä herättää intoa meihin 'vanhoihin jäseniin'. Toni ja Ilari keilasivat viime kaudella Lovissa.
 


22.5.2011

Häbä vei seuran rankingkisan

Seuran rankingkisan voitti tänä kautena Herbert Stålström. Yhdeksästä osakilpailusta Häbä voitti kolme ja Rainer Henriksson jopa viisi, mutta jäi niukasti toiseksi kun hän käsivamman takia oli alkukauden poissa kuvioista.


9.4.2011

Raimo Willström on seuran uusi mestari

Seuran mestaruuskilpailut järjestettiin 2-osaisena. 1. osakilpailu pelattiin kotihallissa oman kisan yhteydessä ja 2. osakilpailu Lahdessa. Tosi tiukka kisa päättyi Raimon yhden pisteen voittoon. Osallistujia oli 9, mutta kaikki eivät osallistuneet molempiin oakilpailuihin. Näille (kahdelle) annettiin kuitenkin ko osakilpailun heikoin tasoitustulos miinus 1 p.  Tulokset.


10.3.2011

Hurtta voitti KK-Team-Gamesin

KK-Team -Gamesin finaali on perinteisesti ollut kaksiosainen - niin nytkin. Alkuosa - 4 sarjaa amerikkalaisittain oli tositiukkaa. Kun vain 4 keilaajaa pääsee loppupeleihin taistelu oli kovaa ja ehkä kivuliastakin(?). Kaksi ensimmäistä, Nikulainen (915) ja Kärnä (887) olivat vähän karussa, mutta sitten tulivat pisteen välein Pokela (867), Hurtta (866), T. Weckman (865) ja Teelahti (864). Näin ollen Pokela ja Hurtta olivat jatkossa. Mies miestä vastaan peleissä Hurtta otti kolme voittoa, Pokela kaksi ja Kärnä yhden. Kun voitosta tulee 30 pistettä lopputuloksissa järjstys oli Hurtta, Pokela, Nikulainen ja Kärnä. Ks. tulokset.
 


26.2.2011

Kenu voitti 'tiukan' tempauksen

Lekan Kenneth Carlsson voitti tempauksemme 'Keskiyön Kaatajaiset' tuloksella 444. Seuraavat kolme sijaa meni järjestäjäseuran edustajille (Pelle, Raimo ja Häbä). Ks. tulokset.

Kun suorituksien määrää putoaa vuosi vuodelta - nyt vain 61 kpl -  kannatta pohtia järjestetäänkö näitä enää tulevaisuudessa. Tempauksen onnistuminen on melkein vain yhden ahkeran naisjäsenen harteilla - kiitos hänelle!
 


17.2.2011

Paikallissarjan voitto meni Loville

Lovi otti tänäkin vuonna pikallisarjan ykkössijan. Lovi pääsi jo kauden alussa reiluun johtoon eikä eroa enää saatu kurottua umpeen. Salka oli kakkonen ja KK-Team sijoittui kolmanneksi. KK-Team oli viimeisen kierroksen ykkönen, Salka teki parhaan pelin ja oli kierroksen kakkonen. Lovi oli kierroksen kolmas, mutta lopputuloksissa järjestys oli päinvastainen. Ks. tulokset.
 


16.2.2011

Hasse kärjessä ja vei Pripaks-pokaalin

Seuran mestaruuskilpailujen 1. osakilpailu käytiin kotihallissa oman kisan yhteydessä. Ensimmäisen osakilpailun voittajalle oli luvassa Pripaks-pokaali, koska vastaava cup-kilpailua ei enää järjestetä. Tiukan osakilpailun voitti Heinz Laaksonen, joka heti kauden ensimmäisessä kisassaan heitti parituloksen. Ks. tulokset


11.2.2011

Hurja päivä jatkui KK-Team-Gamesissa - Hurtta taas vauhdissa

Jukka Hurtta (BR/Myllykoski) on kuin kotonaan Loviisan keilahallissa. 11.2 hän teki taas 300-sarjan ja samalla myös uuden kuuden sarjan halliennätyksen. Halliennätys on nyt pyöreä luku 1600 !!! Sarjat olivat 278, 227, 247, 279, 269, 300 ja tästä tulee kelpo sarjakeskiarvo  266,67. Pelin viimeinen täysosumasrja tehtiin radalla 8. Kaatojen lukumäärä oli hurja 57kpl!!!


11.2.2011

Siv-Britt Teelahti 300 KK-Team - Gamesin 2. viikolla

Salkan Siv-Britt Teelahden hyvä pelivire jatkuu. 11.2.2011 hän teki ensimmäisen 300-sarjansa kotihallin radalla 3. Täysosuma oli kuuden sarjan kolmas sarja lopputuloksen ollessa 1331j. Kaatojen lukumäärä oli 42.


6.2.2011

Jorma Koskelaiselle täysosumasarja KK-Team - Gamesin 1. viikolla

FC-Kotkaa edustava Jorma Koskelainen täräytti 300-sarjan Loviisan keilahallissa radalla 5. Täysosuma oli kuuden sarjan kisan 4. sarja ja lopputulokseksi tuli 1281. Kaatoja oli 38 kpl. Täysosuma oli Koskelaisen ensimmäinen.

 


5.1.2011

Rainer Henriksson 300 liiton joulukisan finaalissa

KK-Teamin Rainer Henriksson heitti toisen 300-sarjansa Loviisan keilahallin radalla 8 liiton joulukisan loppukilpailussa 5.1.2011. Täysosuma oli kisan 4:s sarja ja lopputulos oli 1401, jolla hän oli lloppukilpailussa kolmantena. Mainittakoon vielä että kisan viimeisessä sarjassa Rainerilla oli 10 kaatoa alusta kuten myös kilpailun voittajalla Jukka Hurtalla viidennessä sarjassaan.


18.11.2010

Paikallissarjassa alkuvaiksuksia

Paikallissarjan kolmannella kierroksella seuran pelit paranivat vähän alkukierroksien vaikeuksien' jälkeen. Voittoja tuli kaksi kappaletta, jopa parituloksilla ja siitä kiitos kierroksen parhalle keilaajalle Rainerille, joka toisessa pelissä hetti sarjan 299! Sijoitus sarjassa on edelleen viides,mutta...(kaikki mukaan niin..)


17.4.2010

Leena Byckling - seuran uusi mestari

Seuran mestaruuskilpailut järjestettiin taas kotihallissa 17.4.2010. Tiukka kisa päättyi tällä kertaa Leena Bycklingin voittoon. Häbä hävisi vain 8 pistettä. Kolmanneksi tuli raimo Willström.
Osallistujia oli 10 'kappaletta'. Tulokset.


22.2.2010

Paikallissarjan tuplavoitto meni Loville

Lovi otti tänä vuonna jopa kaksoisvoitto pikallisarjassa. KK-Team sijoittui kolmanneksi. Kauden suosikkikappaleeksi sopisi "I don't like Mondays".
 


18.1.2010

Toni Pokela 300 Loviisan hallissa

Kotkan ET:n Toni Pokela heitti 300-sarjan Loviisan keilahallissa KK-Teamin erikoiskilpailun finaalissa ja sen viimeisessä (7.) sarjassa.  300-sarja tehtiin amerikkalaisella pelitavalla rataparilla 5-6. Täysosuma oli Tonin ensimmäinen virallinen täysosuma. Seitsemän sarjan puhdas tulos oli 1592. Finaalitulokset tulossivulla.


10.1.2010

Joni Lappalainen 300 Loviisan hallissa

Kotkan ET:n Joni Lappalainen heitti 300-sarjan Loviisan keilahallissa KK-Teamin erikoiskilpailun viimeisessä lähdössä.  300-sarja tehtiin radalla 3. Täysosuma oli kuuden sarjan kisan viimeinen ja lopputulos oli 1386. Kaatoja oli 45 kpl


9.1.2010

Ilari Uusnäkki hurjana tempauksen finaalissa

Lovin Ilari Uusnäkki voitti KK-Teamin tempauksen hurjalla tuloksella. Hän aloitti varovaisesti sarjalla 255 ja vielä toisen sarjan alkuun teki yhden paikon - sitten oli yksitoikkoista katsottavaa - 11 katoa putkeen ja sarja oli 290! Tällaisilla tuloksilla pärjäisi maailmallakin ammattilaiskentillä, mutta sehän on toinen asia. Tulokset tulossivulla.

Tempauksessa oli suorituksia 92 kappaletta. Parhaan alkukilpailun tuloksen teki oman seuran Raimo Willström, 491.


28.12.2009

Häbä putsasi pöydän liiton mestaruuskisoissa 

Herbert Stålström oli ylivoimaisesti paras keilaaja liiton mestaruuskisoissa. Hän voitti kaiken mahdollisen, A-mestaruuden, seniorimestaruuden ja oli kantava voima joukkuekilpailuissa, joissa seuramme voitti 4-mies- ja 2-miesjoukkuekisat. Viimeksi mainitussa seuralle tuli  jopa kaksoisvoitto. 4-miesjoukkueessa keilasivat Häbä, Rainer, Raimo ja Pelle, 2-miesjoukkueissa Häbä ja Rainer (kultaa), Raimo ja Pelle (hopea). Mainittakoon vielä että A-mestaruuden pronssi- ja veteraanien hopeamitali tuli seuralle Pellen tuomana. Kaikki tulokset liiton sivuilla ja parhaat tästä.


28.10.2009

Raimo vei KK-Team-cupin - taas 

Keväältä syksyn puolelle siirretty KK-Team-cuppi pelattiin 28.10.2009 perinteisesti kotihallissa. Kisaan osallistui vain kuusi jäsentä ja Raimo Willström otti jo toisen perättäisen voiton tässä kisassa.  Finaaliin ilman tappioita päässyt Raimo joutui pelaamaan kaksi sarjaa Häbää vastaan ennen kuin voitto ratkesi Raimolle. Pelitapahan kahdesta häviöstä ulos.


14.9.2009

Paikallissarja alkoi hyvin

Paikallissarjan eka kierros pelattiin 14.9.2009. Seuralle tuli kaksi voittoa ja yksi tappio, mutta tuloksissa KK-Team on kuitenkin kärjessä 40 pistettä Lovia edellä. Leka on kolmantena  50 pistettä kärkisijasta.


9.5.2009

Rasmus vei seuran rankingkisan

Seuran uudelleen käynnistetyn rankingkisan voitti tänä kautena Rasmus Helenius. Seitsemästä osakilpailusta Rasmus voitti jopa viisi kappaletta. Parhaiten pisti 'hanttiin' Rainer Henriksson, joka voitti kaksi osakilpailua. Muista sijoista kilpailivat 'muut'.


9.5.2009

Häbä jälleen

Seuran mestaruuskilpailut järjestettiin taas kotihallissa 9.5.2009. Tiukka kisa päättyi taas Herbert Stålströmin voittoon tuloksella 1240. Hopeasijalle tullut Raimo Willström sai tuloksen 1223 ja Rainer Henriksson oli kolmas tuloksella 1177. Osallistujia oli 10 'kappaletta'. Kisan jälkeen hallissa pidettiin seuran vaalikokous ja rupatteluhetki ruokailun yhteydessä.


16.2.2008

Paikallissarjan voitto kotiin - taas kerran

KK-Team voitti paikallissarjan. Viimeisellä kierroksella oli vain kaksi ottelua. Ensimmäisen ottelun jälkeen Salka oli aika lähellä, mutta viimeisen pelin tulos 904 (puhtaana) varmisti sarjavoiton. Salka tuli toiseksi ja Lovi oli kolmas.


20.01.2009

Paikallissarja 'etenee'

Paikallissarjan neljännellä kierroksella seura otti kolme voittoa ja nousi sarjan kärkeen. Näin ainakin jos uskotaan Thaimaan puskaradioon - ja miksei uskoisi....


15.11.2008

Rasmus Helenius - Kymen piirin B-mestari

KK-Teamin Rasmus Helenius on voittanut Kymen piirin B-mestaruuden Loviisassa 15.11.2008 käydyssä loppukilpailussa. Rasmus heitti finalisteistä parhaiten 5 aloitussarjaa ja sai tuloksekseen 1115 pistettä ja tasoitukset vielä päälle. Tällä hän pääsi suoraan loppuotteluun, jossa vastaan välierien kautta tuli Kotkan Provikan Jouko Aaltonen. Finaalisarjan Rasmus voitti 214 - 195. Kotkan ET:n Esa Bjong otti pronssimitalin.


12.11.2008

Rankingkisa alkoi jälleen

Salkan kisasta lähtien käynnistyy uudelleen pari vuotta unohduksissa ollut seuran sisäinen rankingkilpailu. Säännöt ovat entiset. Erikoiskilpailujen sekä liiton ja Loviisan mestaruuskisojen finalistilistojen perusteella jaetaan pisteet kuten Formula 1:ssä (10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1)


12.11.2008

Pripaks-cupin voitto Häbälle

12.11.2008 järjestettyyn Pripaks-cup'iin osallistui 7 keilaajaa. Keilattiin periaatteella kahdesta häviöstä ulos. Loppufinaaliin Häbä pääsi ilman häviöitä ja vastaan tuli Rasmus, jolla oli yksi häviö alla. Häbä voitti heti eka sarjan ja koko kisan. Kiertopalkinto ja onnea hänelle. Pelikaavio tuloksissa.


27.10.2008

Nuori Jani Uotinen KK-Team - Gamesin valtias

Lovin Jani Uotinen voitti selvin numeroin tämän vuoden KK-Team - Gamesin tuloksella 1672. Lekan Kari Mäkinen oli toinen tuloksella 1617. Paikoista kolme-neljä käytiin kova kamppailu, jonka Kotkan Kasi-Viiden Risto Koponen voitti 22 pisteen erolla ET:n Toni Pokelaan.


18.10.2008

Nuori Marika Lönnroth voitti Keskiyön Kaatajaiset

Blooperia edustava ja Porvoosta tuleva nuori lupaus Marika Lönnroth voitti tämän vuoden Keskiyön Kaatajaiset. Finaali oli tiukka, toiseksi tuli Nasevien (Raisio) Jaana Anttas, joka hävisi kolmella pisteellä. Kolmanneksi tuli LoVin Pentti Uotinen ja neljänneksi saman seuran Jony Sandvik.


12.9.2008

Rainer Henriksson 300 Loviisan hallissa

Rainer heitti ensimmäisen 300-sarjansa 12.9.2009 kotihallissa radalla 8. Täysosuma oli kuuden sarjan kisan viimeinen sarja ja lopputulos oli 1328. Kaatoja oli 43 kappaletta.


14.5.2008

Häbä Loviisan mestariksi

H. Stålström voitti tänä vuonna sekä Loviisan A-mestaruuden että seniorimestaruuden. R. Henriksson oli senioreissa kakkonen kuten myös G. Tainio naisten sarjassa. Joukkuekisassa KK-Team oli hopealla LoVin voittaessa.


7.5.2008

Leena jatkaa puheenjohtajana

Jannen cup-kisan jälkeen pidettiin seuran vaalikokous. Varsinaisia yllätyksiä ei koettu ja Leena valittiin uudelleen puheenjohtajaksi kahdeksi seuraavaksi vuodeksi. Uutta oli vaihteeksi se, että seura on päättänyt järjestää erikoiskilpailun ja tempauksen taas ensi kaudella pienen tauon jälkeen.


7.5.2008

Raimo vei Jannen cup-kisan

Jannen cup-kilpailuun osallistui 9 keilaajaa ja pelitapa oli perinteinen kahdesta häviöstä ulos. Kisan voitti Raimo Willström, joka loppufinaalissa voitti Leenan. Leena oli selviytynyt finaaliin 'puhtaalla pelillä', mutta Raimo pesi hänet vaadittavat kaksi kertaa ja vie pytyn kotiin.


18.4.2008

Taas oli Häbän vuoro

Seuran mestaruuskilpailut järjestettiin kotihallissa 18.4.2008. Vimeiseen sarjaan asti tiukka kilpailu päättyi Herbert Stålströmin voittoon tuloksella 1321. Hopeasijalle tullut Rainer Henriksson sai tuloksen 1279 ja kolmanneksi keilannut Leena Hägg 1207. Osallistujia oli kiitettävästi - 14 keilaajaa. Päätteeksi Degerbyssä oli hyvää ruokaa ja juttua riitti.


31.3.2008

Paikallissarjan voitto kotiin

KK-Team voitti maaliskuun vimeisenä päivän päättyneen paikallissarjan. LoVi tuli toiseksi ja Salka kolmanneksi.


18.1.2008

Kuuden sarjan seuraennätys yksin Häbällä

Perjantaina 18.1.2008 Häbä oli taas huippuvireessä ja teki KK-Team'in kuuden sarjan ennätykseksi 1476. Edellisen ennätyksen 1468 hän jakoi Rainerin kanssa.


16.1.2008

Pripaks-cupin voitto C.Jernmarkille

16.1.2008 järjestettyyn Pripaks-cup'iin osallistui 11 keilaajaa. Keilattiin periaatteella kahdesta häviöstä ulos. Loppufinaaliin Christer pääsi ilman häviöitä. Finaalissa Pelle voitti eka sarjan ja jouduttiin ratkaisevaan, jonka Christer voitti ja saman tien koko skaban. Kiertopalkinto ja onnea hänelle. Pelikaavio tuloksissa.


12.11.2007

Paikallissarjapelit kulkivat

Seura otti piikkipaikan paikallissarjan kolmannella kierroksella. Voitot tulivat illan kolmesta pelista ja keskiarvo oli päälle parin (823) ilman voittobonuksiakin. Sarjassa toisena on LoVi I ja kolmantena Salka I ... mutta sarja on vasta puolivälissä.


5.11.2007

Häbä ja Rainer toivat tuplavoiton seuralle

Lo-Star:n Tähtikisan finaali oli tasainen ja kovatasoinen. H. Stålström voitti kisan tuloksella 1413 ja R. Henriksson tuli toiseksi tuloksella 1394. Kolmanneksi keilasi LoVi:n I. Yli-Ikkelä, hänenkin tulos oli hyvä 1367.


5.11.2007

KK-Teamin kotisivun uusi osoite

on nyt

www.kuormalavakeskus.fi/kk-team


31.10.2007

Gea vuoden keilaaja

Seuran tilokokouksessa valittiin Gea Tainio seuran vuoden keilaajaksi. Kausi 2006-07 oli hänelle hyvä keilailukausi.
Gea hoiti myös raskaan taakan, kun oli lupautunut kerätä joukkueet mahdollisiin seuraotteluihin ja tämä homma osoittautui usein mahdottomaksi jäsenten 'inaktiivisuudesta' johtuen.


29.4.2006

Gea voitti seuran mestaruuden

Seuran mestaruuskilpailut järjestettiin kotihallissa 14.4.2007. Tänä vuonna Gea Tainio nappasi voiton. Christer Jernmark tuli toiseksi ja Herbert Stålström kolmanneksi. Vain kuusi keilaajaa osallistui kisaan.


2.4.2007

Paikallissarjan saldo kolmossija

Paikallissarja päättyi Salkan voittoon. Lovi tuli toiseksi ja KK-Team kolmanneksi.


14.10.2006

Nuori Rasmus Helenius voittoon.

Salkan nuori keilaaja Rasmus Helenius voitti syksyn ensimmäisen tempauksen Loviisan hallissa. Kahden sarjan finaalissa Robert sai tuloksen 447. Vain niukasti hänelle hävisi Lovin nuori Jani Uotinen, joka sai tuloksen 441. Kolmanneksi tuli isäntäseuran Peter Ryynänen tuloksella 424.


29.4.2006

Häbä seuran mestari vuosimallia 2006

Seuran mestaruuskilpailut järjestettiin kotihallissa 29.4.2006. Herbert Stålström otti taas ylivoimasen voiton ennen Pelleä ja Geaa. Vain kahdeksan keilaajaa osallistui kisaan.


3.4.2006

Paikallissarja päättyi voittoon

Paikallissarjan neljännellä kierroksella KK-Team putosi toiselle sijalle Salkan jälkeen, mutta viimeisellä kierroksella KK-Team voitti molemmat ottelunsa ja nousi sarjavoittoon. Salka tuli toiseksi ja LoVi kolmanneksi.


16.1.2006

Paikallissarja kulki kohtuullisesti

KK-Team voitti illan pelit ja siirtyi hienoiseen johtoon paikallissarjan 1-lohkossa. Illan huippupeli oli kuitenkin Lovi - Salka ottelu, jonka yhteydessä Lovin Veikko Suonpää teki täysosumasarjan Kalevi Lipposen säestäessä sarjalla 278. Kallekin aloitti yhdeksän kaadon pötköllä, mutta 10-ruudussa jäi imu-ysi pystyyn, sen hän paikkasi ja heitti ylimääräisellään pois yhdeksän keilaa. Lovi voitti pelin 893 - 880!! Voitosta Lovi saa vielä 80 bonuspistettä.
Sarjassa on vielä kaikki mahdollista - tilanne on 'tiukka'.


24.9.2005

Raikka voitti Keskiyön Kaatajaiset

FC-Kotkan Raino Rosenblad voitti syksyn ensimmäisen tempauksen Loviisan hallissa. Kahden sarjan finaalissa Raikka sai tuloksen 446 kun toiseksi sijoittunut Momin Magnus Lönnroth sai 439 pistettä. Kolmanneksi tuli Salkan Siv-Britt Teelahti tuloksella 417.


29.5.2005

Rainer voitti rankingkilpailun

Rainer Henriksson voitti ylivoimaisesti sekä sysksyn että kevään rankingkilpailut ja otti vuodeksi haltuunsa 'Ilkan Nupin'. Rankingissa seuraavina olivat Häbä, Hasse ja Christer J.


21.5.2005

Häbä seuran mestari vuosimallia 2005

Seuran mestaruuskilpailut järjestettiin kotihallissa 21.5.2005. Häbä -Herbert Stålström - otti ylivoimasen voiton yli 80 pisteen erolla ennen Pelleä, jolle Rainer hävisi vain pisteellä. Vain kahdeksan keilaajaa osallistui kisaan.


27.4.2005

Christer Jernmark KK-Team cup mestari

KK-Team cup-kisaan (Jannen cup) osallistui vain 6 keilaajaa. Aluksi kaksi karsittiin pois kahden alkusarjan perusteella. Neljä parasta jatkoi periaatteella kahdesta häviöstä ulos. Christer Jernmark oli tänä vuonna paras ja selviytyi voittajaksi ilman häviöitä.


21.3.2005

Ismo Yli-Ikkelä KK-Team - Gamesin valtias

Lovin Ismo Yli-Ikkelä voitti selvin numeroin tämän vuoden KK-Team - Gamesin tuloksella 1727. Herbert Stålström oli toinen tuloksella 1621. Paikoista kolme-neljä käytiin kova kamppailu, jonka Henry Friman voitti kahdeksan pisteen erolla Rainer Henrikssoniin.


14.3.2005

Eccu teki 300-sarjan

KK-Teamin kisassa nähtiin täysosumasarja. Salkan Erik Weckman teki sellaisen radalla 8. Kuuden sarjan kisan viimeisessä sarjassa kaatojono syntyi ja lopputulos oli upea 1389. Tulos oli Eccun toiseksi paras kisatulos, sillä eka viikolla hän teki tuloksen 1404 - ilman täysosumasarjaa.


14.3.2005

Paikallissarjan voitto kotiin

Pitkän tauon jälkeen KK-Team voitti paikallissarjan. Kauden sarja oli tiukka loppuun saakka ja KK-Team voitti toiseksi tulleen Salkan 66 pisteellä. Pluto oli kolmas.


5.3.2005

Hasse voitti Keskiyön Kaatajaiset

Hasse voitti taas yhden kilpailun ja tällä kertaa se oli oman seuran järjestämä tempaus. Kahden sarjan finaalissa Hasse sai tuloksen 494 (10) kun toiseksi sijoittunut Lovin Pena sai 450 (0) pistettä. Kolmanneksi tuli Jari Kekkonen ja neljänneksi Hesan suunnasta tullut vanha tuttu, mutta ikinuori Toni Pokela.


27.2.2005

.. ja pysyi neljäntenä

Valtakunnanasarjan viimeinen kierros käytiin 26.2.2005 Järvenpäässää, joka näyttää seurallemme olevan sellainen ...paikka. Peli ei kulkenut, mutta kun ero takana oleviin oli sen verran iso, seura pysyi neljäntenä huonoista peleistä huolimatta. Voittoja tuli kolme ja tappioita neljä. Joukkueessa heittivät Christer Leena, Hasse ja Pelle.


29.1 .2005

Valtakunnanasarjassa KK-Team jatkaa neljäntenä

Senioreiden valtakunnanasarjan ykkössarjan lohko 1 kolmas kierros pelattiin Lohjassa. Peli ei kulkenut entiseen tapaan ja tulosluettelossa KK-Team on nyt vasta neljäntenä. Ero kärkeen venähti 629 pisteeseen. Vielä on yksi kierros jäljellä ja se pelataan Järvenpäässää. Sarjassa pysytään(?), mutta kärki on jo liian kaukana. Lohjalla joukkueessa heittivät Häbä, Christer J, Rainer ja Pelle.


18.1.2005

Miehet ja naiset putosivat jatkosta Seura-cupissa

Miehet pelasivat IKEä ja naiset Pinfansia vastaan ja takkiin tuli. Selityksiä ei tarvita.


26.12.2004

Rainer Henriksson vei syysrankingin

Seuran tämän kauden syysrankingkilpailu päättyi Rainerin voittoon 4 pistettä ennen Häbää, Hasse oli kolmas. Täyden potin viimeisessä osakilpailussa otti Cride.


8.12.2004

Häbälle 300 Pripaks-Cupin finaalissa!!

Seuran Pripaks-Cup keilattiin hallissa 8.12.2004. Pelitapa oli 'kahdesta häviöstä ulos'. Häbä oli koko ajan hyvässä vireessä ja eteni loppuotteluun ilman häviöitä. Eka finaalisarjassa Gea hakkasi Häbän, joka sisuuntuneena sitten pisti 12 kaatoa peräkkäin, voitti koko skaban ja lähti töihin (pelit).


5.12.2004

Seura-Cupin toinen kierros alkoi heikosti

Toisella kierroksella KK-Team hävisi eka ottelunsa selvästi kotihallissa Kuusankoksen Ikelle. Piste-ero oli jopa 280 pistettä, joten toinen ottelu tulee olemaan kova pala, mikäli meinaa jatkoon päästä. Räpeltämässä olivat Pelle, Christer J., Rainer ja Hasse. Jotkut heittivät kohtalaisesti, mutta ei se auttanut - joukkuepeli!!!.


29.11.2004

Rainer Henriksson Lovin Turnauksen valtias

Rainer Henriksson (KK-Team) voitti Lovin turnauksen tiukan finaalin 29.11.2004. Toiseksi tullut Lekan Arto Mallenius hävisi vain 12 pistettä. Kolmas sija meni Jukka Hurtalle Myllykoskelta ja neljäs oli taas KK-Teamin Christer Jernmark.


6.11.2004

KK-Team jatkoon Seura-Cupissa

KK-Team voitti myöskin toisen ottelunsa Kuusankoskelaisen PaPe:a vastaan. Piste-ero oli nyt 454 pistettä. kokonaisvoitto tuli piste-erolla 698 pistettä.
Myöskin naisjoukkue etenee toiselle kierrokselle, koska arvonnassa ei tullut vastustajaa ollenkaan. Pelit on kuitenkin pelattava.


23.10.2004

KK-Team ykkössarjan kärkeen

Senioreiden valtakunnanasarjan ykkössarjan lohko 1 toinen kierros pelattiin Loviisassa. Kotihallissa seura keilasi kohtalaisesti ja nousi sarjan kärkeen. Tosin piste-erot seuraaviin on pieni, mutta silti... Parhaat Loviisassa oli Mercurin naiset, jotka voittivat kaikki ottelunsa, KK-Team voitti 'vain' viisi ottelua ja silti ero Mercuriin oli vain 130 pistettä. Joukkueessa heittivät Häbä, Christer J, Hasse, Leena ja Pelle.


16.10.2004

Seuracupin 1. ottelu voittoisa KK-Teamille

KK-Team kävi Kuusankoskella ja voitti Pape:a vastaan käydyn seura-cupin ensimmäisen 'osaottelun'. Piste-eroksi tuli 244 pistettä. Joukkuueessa heittivät Hasse, Christer J. Rainer ja Jony.


25.9.2004

Hyvä startti KK-Teamille seniorien valtakunnansarjassa

KK-Team aloitti kauden valtakunnansarjapelinsä vähintään kohtalaisesti. Seura voitti seitsemästä ottelustaan neljä. Sijoitus lohkossa on kolmas. Kouvolan AS otti johtopaikan. Joukkueessa pelasivat Hasse, Christer, Leena ja Pelle.


KAUSI 2004-2005
14.4.2004

KK-Teamin kakkosjoukkue pysyi 1-lohkossa

Paikallissarjassa KK-Team II sijoittui 7:ksi ja joutui karsimaan sarjapaikastaan Salkan 2-joukkueen kanssa. KK-Team pelasi unelmapelin ja voitti karsinnan reilusti pysyen näin 1-lohkossa.


3.4.2004

Heinz Laaksonen seuran mestariksi

Seuran mestaruuskilpailut käytiin kaksiosaisena. Eka osakilpailu oli kotihallissa oman kisan yhteydessä ja toinen Hämeenlinnassa 3.4.2004. Hasse kruunattiin seuran mestariksi, toiseksi tuli P-E. Hägg ja kolmanneksi R. Henriksson. Toisessa osakilpailussa H:linnassa oli mukana valitettavasti vain 8 seuran jäsenta.


20.3.2004

Heikko loppu valtakuntasarjapeleihin

Seniorien valtakunnansarjan neljäs ja viimeinen kierros kierros pelattiin Kouvolassa. KK-Teamilla oli huono päivä ja voitti vain yhden ottelun. Seura putosi sarjassa neljänneksi. Kierroksen seura oli Mercur, joka nousi sarjassa toiseksi ennen kierroksen kotijoukkuetta AS.


10.3.2004

Hasse Laaksonen 300 Loviisan hallissa

Hasse heitti elämänsä toisen 300-sarjansa 10.3.2004 kotihallissa radalla 4. Täysosuma oli kuuden sarjan kisan neljäs sarja ja lopputulos oli 1353.


4.3.2004

Gea ja Häbä mitaleille piirin ikäkausimestaruuskilpailuissa

Gea Taino voitti piirin ikäkausimestaruuskilpailujen naisten seniorisarjan ja Häbä oli hopealla miesten puolella.


2.2.2004

Heikki Nurminen voitti KK-Team - Gamesin

Lo-Starin Heikki Nurminen voitti tositiukan finaalin 2.2.2004. Isäntäseuran Heinz Laaksonen oli toisen häviten vain 4 pistettä. Kolmas oli Timo Pehkonen (Salka) ja neljäs Pentti Uotinen (LoVi).


24.1.2004

Ei aurinko aina paista risukasaan

Seniorien valtakunnansarjan kolmas kierros sekoitti pakan oikein kunnolla. KK-Teamilla oli huono päivä ja voitti vain kaksi ottelua ja pelasi yhden tasapelin. Seura putosi sarjassa kakkoseksi - ihan hyvä (ja sopiva) sijoitus ennen viimeistä kierrosta maaliskuussa Kouvolassa. Kierroksen seura oli AS Kouvolasta.


17.1.2004

Peter Ryynänen tuli näki ja voitti (kaiken)

KK-Teamin Keskiyön kaatajaiset järjestettiin 17.1.2004. Peter Ryynänen, joka viime aikoina harvemmin on näkynyt kailahallissa tuli ja voitto koko skaban mahtavalla kahden sarjan tuloksella 499, joka kyllä sisältää luokkatasoituksen. Kisa oli tiukka, Ismo Yli-Ikkelä tuli lopussa kovaa pitkällä kaatopötköllä, mutta Peterin etumatka ja hyvä loppukiri oli riittävä. Ismon tulos oli 480. Kolmanneksi sijoittuneen Erik Weckmaninkin tulos oli upea - 461.
Voidaan sanoa, että Peter tosiaan voitti kaiken - hän voitti myöskin arpajaisten pääpalkinnon.


29.12.2003

Gealle, Häbälle ja joukkueille kultaa liiton mestaruuskilpailuissa

Liiton mestaruuskilpailujen finnaalit pelattiin 29.12.2003. Niissä Gea otti kultaa naisten sarjassa ja Häbä A-miesten hopeaa.
Alkukilpailun perusteella käydyn seniorimestaruden voitti myös Häbä. Lisäksi tuli kaksi joukkuekultaa, Häbä ja Pelle 2-miesjoukkuekisassa ja em. pari plus Hasse ja Christer J. 4-miesjoukkuekisassa.
B-mestaruuskisassa 2-miesjoukke Jony ja Cride otti hopeaa ja sama pari sekä Gea ja Christer H. myös hopeaa 4-miesjoukkuekisassa.


8.12.2003

Christer Hansson kolmas Pluton turnauksen finaalissa

Golf-kausi päättyi ja Hansson pääsi heti hyvään keilailuvireeseen. Ensimmäinen kisa oikeutti heti loppukilpailuun, jossa hän sijoittui hienosti kolmanneksi Uotisen Penan ja Lahden Seppo Koukosen perässä. Jony oli viides, Häbä kahdeksas ja Hasse kolmastoista.


22.11.2003

Tiukka kierros seniorien valtakunnansarjassa

Valtakunnansarjan toinen kierros oli tosi tiukka. KK-Team oli kuitenkin kierroksen paras seura vaikka voitti vain 4 peliä. Sekä Prime BC että Futura BC (näköjään BC on valttia) voittivat 5 peliä. KK-Team kasvatti kuitenkin johtoa jopa 8 pisteellä!! Joukkueessa pelasivat Häbä, Christer J., Leena ja Pelle.


15.11.2003

KK-Team ulkona seura-cupista

Seuramme molemmat joukkueet putosivat jatkosta seura-cupin ensimmäisellä kieroksella. Naiset hävisivät Myllykoskella Venloille ja miesjoukkue kotonaan P-K RKM:ää vastaan. Selittelyn puolelle menee kun kertoo, että miesjoukkue pelasi melkein kolme sarjaa vain kolmella keilaajalla. Naistenkin tappio oli niukka.


3.11.2003

Hassen 6-7-10-paikko voiton arvoinen

Heinz Laaksonen (KK-Team) vei LKB:n juhlakisan tiukan finaalin. Viimeisessä sarjassa hän eteni hienoisessa etulyöntiasemassa kun kymppiruudussa tuli 6-7-10-reikä. LoVi:n Pentti Uotiselle tarjoutui 'mahdollisuus rokottaa'. Kylmähermoisesti Hasse paikkasi reijän ja pakotti näin Penan tekemään tuplan. Yksi kaato tuli ja Hasse voitti 9 pisteellä. Salkan Timo Pehkonen oli kolmas ja vain 4 pisteen päässä Uotisesta.


22.10.2003

Pripaks-cupin voitto Hasselle

22.10.2003 järjestettyyn 3. Pripaks-cup'iin osallistui 8 keilaajaa. Keilattiin periaatteella kahdesta häviöstä ulos. Loppufinaaliin Hasse pääsi ilman häviöitä ja voitti Leenan heti ensimmäisessä pelissä. Kiertopalkinto ja onnea hänelle.


20.10.2003

Sama tahti jatkui paikallissarjassa

Paikallissarjan toisella kierroksella KK-Team kasvatti johtoaan heitettyään kolme peliä 844:n pisteen keskiarvolla. Johto kakkosena olevaan Salkaan kasvoi 569 pisteeseen. LoVi on kolmantena ja 794 pistettä KK-Teamin takana.


11.10.2003

Unelmastartti KK-Teamille 'divarissa'

KK-Teamilla oli mahtava päivä seniorien ykkössarjan aloituskierroksella Hyvinkäällä. Seura voitti kaikki 7 ottelunsa ja meni lohkon johtoon. Joukkueen tukipilari Hyvinkäällä oli Häbä, joka keilasi mahtavalla 229,14 keskiarvolla. Joukkueessa pelasivat myöskin Christer, Hasse ja Pelle.


31.5.2003

Genevestä pronssia Sibbille ja Leenalle

Loviisan terveyskeskuksen parivaljakko Siv-Britt Teelahti (Salkasta) ja Leena Hägg, edellisen vuoden Euroopanmeastarit, keilasivat taas hyvin Genevessä pidetyissa Firma EM-kilpailuissa. Tänä vuonna oli pronssimitalin vuoro. Leenan henkilökohtainen tulos oli toiseksi paras tulos naisten puolella.


19.5.2003

Mitalisade Loviisan mestaruuskilpailuissa

Loviisan keilailumesataruudet ratkottiin 19.5.2003. Avoimessa luokassa Häbä otti kultaa ja Leena pronssia. B-mestaruuden voitti Rainer ja Gea otti pronssimitalin naisten luokassa. Senioreissa Häbä otti hopeaa ja Leena pronssia. KK-Team voitti myöskin joukkuemeastaruuden (Häbä, Christer, Leena ja Pelle).


8.5.2003

Jannen cupin voitto Häbälle

8.5.2003 pelattiin KK-Team-cup, johon Janne on lahjoittanut kiertopalkinnon. Sen takia cup-peli kutsutaan myös 'Jannen cupiksi'. Tänä vuonna Häbä (Herbert Stålström) voitti cupin, joka pelataan 'kahdesta häviöstä ulos'-periaatteella. Häbä selvisi voittajaksi ilman tappioita.


28.4.2002

KK-Teamille kaksoisvoitto LKB:n erikoiskilpailussa

Heinz Laaksosen hyvä keilailuvire jatkuu. Hän voitti LKB:n erikoiskilpailun finaalin hyvällä tuloksella 1407. Kakkoseksi tuli Jony Sandvik hänkin hyvällä tuloksella 1362. Finaalin tulostaso oli hyvä.


13.4.2002

KK-Team nousi 'divariin'

KK-Team seniorijoukkue oli jo aikaisemmin voittanut oman lohkonsa valtakunnansarjan 2-sarjassa. Karsinta ykköseen pelattiin Lahdessa 13.4.2003. KK-Team voitti karsintasarjan ja nousee näin ollen 1-sarjaan ensi kaudeksi. Joukkueessa pelasivat Häbä, Christer J., Leena ja Pelle. Kakkoseksi tuli Helsingin naisjoukkue Mercur, joka myöskin nousee 1:een (ks. 'Tulokset').


11.4.2002

Häbä hurjana

Herbert Stålström rikkoi seuraennätyksiä kotihallissa 11.4.2003. Kuuden sarjan tulos oli 1468 ja samalla hän rikkoi seuran sarjaennätykset toisesta sarjasta lähtien (ks. 'Tilastot').


5.4.2002

Leena Hägg seuran mestariksi

KK-Team kävi Tikkurilassa yhdessä Salkan kanssa kilpailemassa seurojen mestaruuksista. Mestaruuden voitti Leena Hägg, hopealle keilasi Jony Sandvik ja pronssille Christer Jernmark. Salkan puolella mitalikolmikko oli Henry Friman, Tuulikki Weckman ja Terttu Lindström.


1.3.2002

KK-Team lohkovoittoon

KK-Team otti täyspotin (5 voittoa) kotihallissa ja nousi viimeisellä kierroksella lohkovoittoon seniorien valtakunnansarjan kakkossarjassa (lohko 5). Näin ollen KK-Team pääsee karsimaan noususta ykkössarjaan. Mukana olivat Leena, Häbä, Christer J. ja Pelle.


11.12.2002

Leenalle Pripaks-cupin voitto

11.12.2002 järjestettyyn 2. Pripaks-cup'iin osallistui 13 keilaajaa. Keilattiin periaatteella kahdesta häviöstä ulos. Loppufinaaliin Hasse oli päässyt ilman häviöitä, mutta Leena, joka - yhden häviön ansiosta - oli 'saanut pysyä lämpimänä' aloitti ensimmäisen finaalisarjan 8 kaadon pötköllä ja voitti sen. Toinen ja ratkaiseva sarja oli tasainen ja ratkesi vasta viimeisessä ruudussa Leenan eduksi.

Seuraavia tempauksia varten muistiin, että kisa vietiin läpi ajassa 2t 20min.


10.12.2002

Heinz Laaksonen Salkan kilpailun voittoon

Heinz Laaksonen (KK-Team) on uudelleen pääsemässä hyvään keilailuvireeseen. Viime vuonna hän keilasi erittäin säästeliäästi - vuosi oli tavallaan hänelle 'välivuosi'. Maanantaina 9.12.2002 'Hasse' voitti ylivoimaisesti Salkan erikoiskilpailun finaalin tuloksella 1367.


10.12.2002

KK-Team-Games Mika Oksasen heiniä

Erikoiskilpailumme loppukilpailun voitti AS:n Mika Oksanen selvin numeroin. Toiseksi sijoittui oman seuran Pelle. Hyvin pelasi myöskin Jony, joka täpärästi jäi neljän jatkoon päässeen keilaajaryhmän ulkopuolelle.


23.11.2002

Jättipotti Lahdesta

KK-Team onnistui loistavasti Lahdessa 23.11.2002 seniorien valtakunnansarjassa. Viidestä ottelusta seura otti viisi voittoa. BR:n etumatka sarjataulukossa supistui noin 70 pisteeseen. Ennen Lahden kierrosta BR johti KK-Teamia, joka oli kolmantena, yli 400 pisteellä. KK-Team nousi nyt toiseksi. Mukana olivat Leena, Häbä, Christer J. ja Pelle.22.8.2002 Päivittäjä